חצוצרה חסומה והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חצוצרה חסומה והריון
    אתי
    13/07/2011

בצילום רחם הודגמה חצוצרה ימנית עדינה לכל אורכה עם מעבר חופשי של ח"נ לחלל הצפק.
    רושם של הרחבה סקולרית בחלקה הדיסטלית של החצוצרה השמאלית,ממצא חשוד ל-sactosalpinx,רופא הפוריות שלי טוען שהוא לא מתכוון להתעסק עם החצוצרה השמאלית ומבחינתו שהמצב ישאר כך,אני לפני טיפולי פוריות ושאלתי היא ועל סמך כל המידע שמופץ באינטרנט ביחס לsactosalpinx מדובר בנוזל שחוזר לחלל הרחם ובגלל
    רעלנים שבו, מונע השרשת עוברים ברחם, גם כאשר הם נוצרים בהפרייה חוץ גופית ומוחדרים לרחם דרך צואר הרחם ושבמקרים אלו מוטב
    לכרות את החצוצרה! אני לא רופאה אבל יודעת לקרוא,האם החלטתו נכונה????

לאן אני רצה?למה לעזאזל אני לא מקבלת את האינפורמציה הזו מהרופא שלי?האם יש בכלל סיכוי ובמידה והחצוצרה לא תטופל שההריון המיוחל ייתפס?

מיואשת ואין מקום לדבר גם הליקויים האחרים,כמו תקינות הזרע ושחלות פוליציסטיות ואלוהים יודע מה עוד יישלף מהכובע,תגובתכם בבקשה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרה חסומה והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרה חסומה והריון - תגובה

פרופ' שחר קול
    14/07/2011

חצוצרה מורחבת מקטינה הסיכוי להריון, אך לא מונעת אותו.
    אפשר לנסות טיפול אחד או שניים, אם לא מושג הריון - לשקול מחדש כריתת החצוצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה חצוצרה מורחבת

גילי
    14/07/2011

מורידה את הסיכוי להריון? האם בשל הסיכויים להיות מופרית במצב זה?

או האם בשל קיטון בסיכויי ההשתרשות במצב זה בשל התפתחות הריון בחצוצרות או בשל

כל סיבה אחרת ?- אם כן, מהי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב של חצוצרות מורחבות

גילי
    14/07/2011

עם מעבר תקין ןפיזור תקין ללא נוזל - האם גם במקרה זה הסיכוי להיכנס להריון לעומת מצב ללא חצוצרות מורחבות הוא קטן יותר?

האם הפריה חוץ גופית יכולה לשפר את הסיכויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו