מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטרייה מסוג ידהCandida non albicגליה14/07/2011
שלום לכל הרופאים,
בת 40+ 3 ילדים.
לאחר החזרת 3 עוברים נקלט בשעה טובה עובר אחד.
מספר ימים לאחר ההחזרה התחילו לי הפרשותבצבע צבוב- ירוק בהיר עם ריח לא נעים שמלווה בתחושת גרד.
כיוון שאף פעם ב-40 שנות חייי לא היתה לי פטריה בנרתיק אז חשבתי שההפרשות הן כתוצאה מההריון הטרי.
עברו חודש-חודשיים וכשראיתי שהעניין מתחיל להציק עשיתי משטח וגינלי שיצא חיובי שיש לי פטרייה מסוג קנדידה אלביק.
הרופא רשם לי אגיסטן200 - נרות לנרתיק( 6 נרות ל-6 ימים), לקחתי 3 ימים רצוף, ראיתי שהכל עבר אז החלטתי להפסיק, יומיים אחרי זה חזרה לי הפטרייה, לקחתי שוב ל-3 ימים בתקווה שלא יחזור.
השאלות שלי הן:
1. קראתי שיש קשר בין פטריה בנרתיק לבין הפלות בחודשים 2-3 מהריון שהושג ע"י IVF, האם זה אומר שהפטרייה היא כתוצאה מטיפול ההפריה שעשיתי והאם עלי לדאוג?
2. האם פגעתי בטיפול נגד הפטריה בכך שהפסקתי אחרי 3 ימים את לקיחת הנרות ואחרי יומיים לקחתי שוב ל-3 ימים?
3. קראתי שפרוביוטיקה יכולה לעזור שהפטרייה לא תחזור ובבית המרקחת נתנו לי תכשיר פרוביוטי בשם אצידופילוס(30 כמוסות) של דרך חיים רק שלאחר שרכשתי את התכשיר ראיתי שכתוב באזהרה שנשים בהריון צריכות להיוועץ ברופא, רציתי לשאול את דעתכם לגבי התכשיר הנ"ל.
תודה מראש על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי,אפשר בבקשה מענה לשאלות..
גליה16/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, שוב דילגו עלי...
גליה17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי מענה, אפשר בבקשה...
גליה18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה...
גליה19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה מסוג ידהCandida non albic - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/07/2011לגליה שלומות,
מענה קצר על שאלתך הארוכה. פטריית הקנדידה הינה שכיחה במצבי הריון שונים כולל בהריונות צעירים. הדבר איננו גורם שום נזק להריון עצמו והפסקת הטיפול לאחר 3 ימים לא גרמה לנזק אלא להשנות הפטרייה. המלצתי היא לחזור על טיפול באגיסטן 200 למשך 10 ימים רצופים וכמו כן להשתמש עם תכשיר האצידופילוס שיכול לסייע בהתגברות על הזיהום הפטרייתי בשלבי ההריון השונים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' דב תודה רבה על המענה המפורט!
גליה20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)