שיבושים אחרי איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שיבושים אחרי איקקלומין
    נירית
    14/07/2011

אני בת 28, מחכה להיריון ראשון. לפני כחודשיים וחצי קיבלתי סבב איקקלומין ראשון (שני כדורים חמישה ימים) זאת לאחר מחזורים ארוכים מאוד של 45 יום וניסיונות של כשנה. לפי האולטרסאונד הכדורים אכן חיזקו את הביוץ וסידרו את משך המחזור אבל לצערי לא נקלטתי. התופעה המוזרה היא שבחודש שאחרי האיקקלומין קיבלתי אחרי 25 יום - מה שמעולם לא קרה לי וגם עכשיו חודשיים אחרי אותו דבר. מה שמפחיד אותי זה שהייתי השבוע אצל הרופא והוא בכלל לא ראה ביוץ אז אני בלחץ מזה שאני עכשיו בכלל לא מבייצת והכדורים שיבשו לי משהו..

נורא מודאגת ולא יודעת מה לעשות, בעיקרון הייתי אמורה להתחיל במחזור הבא סבב נוסף אבל אני כבר לא בטוחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבושים אחרי איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה.. אשמח לתשובה

נירית
    14/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבושים אחרי איקקלומין - תגובה

ד''ר דוד ישי
    16/07/2011

שלום
    האיקקלומין יכול לשבש את המחזור אבל רק לזמן קצר. יתכן שהרופא עשה לך אולטרסאונד לאחר שהביוץ התרחש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו