מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקאקלומיןמיכל14/07/2011
שלום,
אני מנסה כ 7 חודשים להיכנס להיריון, אני מקבלת מחזור בממוצע כל 29 יום (לעיתים מאחר או מקדים ביום) עשיתי בדיקות ולפי הרופאה הבדיקות שלי תקינות. אך בבדיקת הזע של בעלי התגלתה בעיה ונמצא שיש לו 2% של תאים תקינים. (הריכוז תקין,התנועה תקינה הבעיה היא בצורת התאים). בעקבות זאת הרופאה אמרה לי שביום החמישי של המחזור עלי ליטול במשך 5 ימים כדור של איקאקלומין, אח"כ תינתן לי זריקה בבטן ואחרי 3 ימין יבדקו לי את גודל הביציות ובמידה יהיו בגודל 18 מ"מ תתבצע הזרעה.
בנוסף הרופאה המליצה לי ולבעלי ליטול תוספת של ויטמין קו אנזים קיו 10- 60 מ"ל.
שאלותי הם:
1.האם נטילת כדורי האיקאקלומין יכולים להזיק לי? קראתי שלמי שאין בעיה עם הביוץ הכדורים לא יעילים ויכולים לגרום לציסטות או ריבוי עוברים..
2. לצורך מה אנחנו צריכים לקחת את הויטמין קו אנזים קיו 10? והאם נצטרך לקחת את זה גם אחרי שאכנס להריון?
3. ממה נגרם פגיעה בצורת התאים בזרע של הגבר? והאם ניתן לשפר זאת?
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
מיכל18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה פעם שניה- אודה לתשובה..
מיכל20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה משבוע שעבר... בבקשה לענ
מיכל20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה פעם רביעית- דילגתם עלי
מיכל21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה מ 14.7 . משום מה מדלגים
מיכל24/07/2011עלי כל הזמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים - אני מעריכה את עבודת
מיכל26/07/2011הקודש שאתם עושים בפורום הזה-ועוזרים מידי יום לנשים רבות. בבקשה מישהו יכול לענות לי? מועד ההזרעה מתקרב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעונים
Dr. IVF27/07/2011צורת הזירעונים חשובה להפריית הביציות, במיוחד צורת הראש של הזירעון, אם את סקרנית לדעת איך נראים אותם הזרעים בתלת מימד וללמוד על עוד 12 פרוצדורות הפרייה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרעונים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011מה זה 12 פרוצדורות להפריה חוץ גופית? תלמד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011ממצא של ערך יחיד כמו צורות לא תקינות בנוכחות מספר טוב ותנועה טובה לא אומר בכלל שיש בעיה בזרע. אני בטוח שעשית בדיקה בקופת חולים מכבי כך הם נותנים תשובות . סך הכל אני לא חושב שיש בעיה בזרע ולפי מה שאת מספרת אז אפשרי להתחיל טיפולי איקכלומין והזרעות.
לגבי Q10 לזה אין שום ערך בטיפולי פריון למרות שאני יודע מהיכן נלקח הדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין - תגובה
ד''ר דוד ישי30/07/2011שלום
מלבד כמה תופעות לואי קלות, כמה מחזורים של איקקלומין אינם גורמים לנזק. אכן, יש סיכוי גבוה יותר להריון מרובה עוברים. אבל צריך לזכור שאצל נשים מבייצות מטרת הטיפול היא להגדיל את מס' הביציות שמבשילות וזה המחיר. אפשר שתווצרנה ציסטות אבל הן חולפות.
בד"כ לא ניתן לשנות את אחוז התאים הפתולוגיים בעזרת טיפול.
לגבי הקיו 10. זה אנזים שקיים בתהליך היצור של הזרע ויש מאמינים שהוא יכול לשפר את איכותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם..
מיכל31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)