שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    09/01/2008

היי..
    רציתי לדעת משהו..היה לי חבר במשך שנה וחצי והיינו שוכבים הרבה בלי קונדום.
    לא לקחתי גלולות והוא היה גומר בחוץ..
    אני יודעת שזה לא טוב אבל בכל מקרה היו הרבה פעמים שהוא גמר בפנים ואף פעם לא נכנסתי להריון אפילו לא אחר לי המחזור..
    האם זה אומר שיש לי בעיית פוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להגיד שאני בת 21

יסמין
    09/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    09/01/2008

מאד לא נכון להסיק מהתקופה שעברת, על הפוריות שלך. לא ברור כמה פעמים היו יחסי מין מלאים. לא ברור האם המקרים שבהם היתה "גמירה בפנים" היו בכלל בזמן ביוץ. ובכלל , אם יש בעיה . מי אמר שהיא שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי נרגעתי קצת..

יסמין
    10/01/2008

לא היו הרבה מקרים שהוא גמר בפנים אבל כל כך הפחידו אותנו בבית ספר שהיה נדמה לי שמספיק כמה פעמים שזה קורה ושאפשר כבר להיכנס להריון ואז שזה לא קרה חשבתי שיש לי בעיה..בכל מקרה תודה רבה וסופ"ש נעים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו