מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופא נכבד,שאלה עקב תקלה באוביטרלאירית15/07/2011
עברתי שאיבה והחזרה לראשונה בחיי לפני מספר ימים (מקווה שגם האחרונה)
אתמול בערב החזירו לי שני עוברים יפים בני יומיים.
הרופא היקר שלי (באמת מלאך) ביקש שאזריק שליש אוביטל בערב.
עקב הההתרגשות, העייפות והלחץ הנפשי נרדמתי, התעוררתי בבהלה בבוקר והזרקתי ב9.
מבלבול הזרקתי שני שליש ולא שליש.
שתי שאלות:
האם האיחור הבזרקה עלול לפגוע?
האם העובדה שהזרקתי שני שליש עלולים לפגוע בעוברים?
הרופא ביקש שאגיע לבדיקת דם ב27.7.11, האם הכמות הגדולה שהזרקתי עלולה להשפיע על התוצאה?
אני יודעת שזה נשמע כמו קומודיה של טעויות, אני לא מבינה מה קרה לי אחרי שהקפדתי כל כך על כל הטיפול במשך כל התקופה... אני כל כך מתביישת לומר את זה לרופא בעיקר שהיום יום שישי לא נעים להפריע עד יום ראשון ואני מאוד לחוצה:-(
אודה מקרב לב על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברשותכם מקפיצה....תודה רבה וסליחה
אירית15/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
אירית19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא נכבד,שאלה עקב תקלה באוביטרל - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/07/2011לאירית שלומות,
ראשית, לא קרה דבר בגלל אחור מתן הזריקה ובגלל מינון מוגבר יותר ממה שנאמר לך. הדברים הם לא מתמטיים והרבה פעמים ניתנים מינונים עוד יותר גבוהים של אוביטרל. הדבר לא ישפיע על תוצאות הבדיקה להריון שתתבצע בזמן.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מאוד מודה לך. אתם עושים
אירית19/07/2011אתם עושים עבודת קודש. הרגעת אותי...
אתה לא יודע איזה חיוך עלה לי כשראיתי שסוף סוף יש תשובה...אנחנו נשים משוגעות חסרות סבלנות :-)
שאלה קטנה נוספת, אם אני לא מטריחה יותר מידי...
היום בבוקר, שישה ימים לאחר ההחזרה היתה לי עם ההפרשה של האנדומטרין הפרשה ורודה עדינה עדינה.
האם יתכן כי זהו סימן (אם כי לא מחייב) להשתרשרות?
שוב מיליון תודות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין....זריקת פרוגסטורון
אירית19/07/2011שיתכן שהכתמה הורודה (שהפסיקה אגב) בגלל זריקת פרוגסטרון שקיבלתי יום לפני במסגרת התמיכה?
שוב תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)