מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר הזרעה שניה.לילך ל.15/07/2011
יש לי שאלה,
האם לאחר הזרעה,ביום שאחרי,אפשר להיכנס לבריכה לשחות
החשש שלי שאם הזרעונים עדיין חיים ופעילים באזור הרחם אולי זה לא מומלץ
ויכולה להימנע הפריה ,על אף שזה כבר יום אחרי...
ושאלה נוספת,לאחר ההזרעה הרופא מורה להמשיך לנוח רק מספר דקות בשכיבה על הכיסא טיפולים,האם זה מספיק?האם כאשר קמים נניח כרבע שעה אחרי ההזרקה
אין ירידה של החומר מאזור הרחם?
אולי השאלות שלי נשמעות בקריאה ראשונה קצת דביליות אבל הן לא (: ,,אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו.....מה עם תשובה?
דניאלה18/07/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי כמעט שבוע אודה שתענו בבקשה..
דניאלה20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לענות לשאלותייך
נירית20/07/20111. אפשר להיכנס לבריכה יום לאחר ההזרעה. אל חשש. קווה שאכן הלכת לבריכה ונהנית. היי בטוחה שזה לא מה שימנע את ההפרייה.
2.את יכולה לקום מייד לאחר ההזרעה אפילו. אין חשש לירידה של החומר.
3. השאלות שלך לא דביליות. כנראה הן שאלות של מתחילה. אז, מאחלת לך בהצלחה ושתיקלטי במחזור זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ואיחולייך,
דניאלה20/07/2011כן הייתי מצפה יחד עם זאת מרופאי המדור להשיב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני לי..חובבנים פה
שרית21/07/2011אף אחד לא עונה וכבר שעונים , לא נותנים תשובה רצינית.
חוצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו חוצפה יש לך - תתביישי לך
נירית21/07/2011אם את מכנה את הרופאים פה חובבנים - אז למה את נכנסת לפורום הזה? את מוזמנת לצאת מפה וללכת לרופא שלך. חוצפנית. ותתביישי לך. קצת כבוד ודרך ארץ לא תזיק לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לענות לשאלותייך - תגובה
פרופ` דוד בידר22/07/2011אנחנו משאירים לנירית וכמותה לענות על השאלות הפשוטות שאין בהן צורך במאמץ מוחי חזק במיוחד ונראה איך תתמודד אם שאלות של ידע מקצועי ולא כללי.
לגבי התחביב-תאמיני לי באיזור שאנחנו עובדים בו זה באמת תחביב של רוב הגברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמץ מוחי
נירית22/07/2011פרופ' בידר, אינני רופאה ולכן אני לא אמורה להתמודד עם שאלות מקצועיות ולנסות לבחון את המוח שלי בתחום שהוא שלכם נטו. כשם שלך אין הידע המקצועי בו אני מתמחית. כל אחד בתחומו הוא. ואני לא מתערבת או מנסה לענות על שאלות מקצועיות גרידא. אם יש שאלות חוזרות על עצמן, או שאלות שמנסיון אנו יכולות להשיב ולהפיג חרדה מיותרת - למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמץ מוחי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/07/2011אבל תעברי לפורום יותר מקצועי למה לך עם חובבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהתבלבלת קצת עם השמות
נירית23/07/2011לא אני קראתי לכם חובבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהתבלבלת קצת עם השמות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/07/2011נכון,סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הזרעה שניה. - תגובה
פרופ' שחר קול21/07/20111. אפשר לשחות.
2. מנוחה לאחר הזרעה אינה נחוצה, אך גם לא מזיקה, כנראה. לפי האנטומיה הנשית ציר האורך של הרחם מקביל לכוחות הכבידה דווקא במצב של שכיבה (וזאת אצל כ - 75% מהנשים אצלן הרחם נוטה קדימה). אם רוצים שציר האורך של הרחם יהיה ניצב לכוחות הכבידה, הרי יש להזדרז ולעמוד מיד לאחר הזרעה תוך רחמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)