שאלה - פרוטוקול וקרישיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה - פרוטוקול וקרישיות
    מיקי
    17/07/2011

שלום,

אני בעלת רזרבה שחלתית נמוכה, לקראת טיפול ivf נוסף. בד"כ בפרוטוקול ארוך במינוני גונל 225-300 ו-4 מנוגון נשאבות 3 ביציות (המסתכמות ב-2 הפריות). העוברים תמיד יפים.
    יש לי שתי שאלות:
    1. ניתן לי פרוטוקול חדש הכולל דיכוי (סינרל) מיום ראשון למחזור ומהיום השלישי פחות או יותר הזרקת גונל 375 ואח"כ 4 מנוגון. האם במקרה שלי יש יתרון לפרוטוקול הכולל רק מנופור (כפי שהוצע לי בחוו"ד שניה)) במקום המנוגון והגונל?
    2. במקרה שלנו - רזרבה נמוכה וזרע בינוני (ריכוז גבולי ומורפולוגיה 2%) ומתוך 4 ivf הריון כימי אחד - יש טעם בבדיקת קרישיות יתר כגורם שעשוי להשפיע על חוסר הקליטה?

אשמח מאד תשובה מפורטת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - פרוטוקול וקרישיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תתייחסו

מיקי
    18/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - פרוטוקול וקרישיות - תגובה

פרופ' שחר קול
    18/07/2011

1. כל הפרוטוקולים המקובלים יתנו פחות או יותר אותה התוצאה. אין יתרון של הרכב כזה על הרכב אחר.
    2. לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו