מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה- דחוףרונית18/07/2011
שלום,
אנו מנסים להיכנס להריון 7 חודשים.
היום הרופאה אמרה שהזקיק בגודל 15 מ"מ (סיימתי איקאקלומין ביום שלישי שעבר). עכשיו עשיתי בדיקת ביוץ והיא יצאה חיובית (אחרי שיצאה שלילית אתמול ושילשום).
האם זה אומר שהביוץ יהיה מחר (אם היא לא ראתה אותו עכשיו)? כי הבנתי שהורמון הביוץ עולה 24 שעות לפני הביוץ. האם הוא נשאר גבוה בזמן הביוץ?
האם יש סיכוי להריון כשהזקיק בגודל כזה?
האם יגדל עד מחר?
אני בלחץ... אודה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן מדלגים עליי... אנא תשובתכם.
רונית19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011לא ככה מטפלים בכדורים אם בכלל את צריכה אותם.
הביוץ בטיפולי איקכלומין נעשה בזקיקים סביב 22 מ״מ ולכן 15מ״מ זה לא זקיק שהולך לבייץ.
את האיקכלומין לוקחים מהיום ה4 או ה5 של הוסת במשך 5 ימים ואחרי 4 עד 5 ימים מהכדור האחרון עושים בדיקת אולטרסאונד ודם ואז אומרים מתי להגיע שוב לבדיקות עד שמגעים לזקיקים
גדולים ואם לא אז הטיפול לא הלך טוב.
מכל מה שעשית אי אפשר לדעת כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אבל...
רונית19/07/2011נראה לי שהייתה אי הבנה.
לקחתי איקכלומין בעצת רופא על מנת לאחר את הביוץ (בגלל שמירת נידה).
הוא אמר לי לקחת כדור אחד במשך 5 ימים החל מהיום ה- 6 של המחזור. את האחרון לקחתי ביום שלישי שעבר.
תמיד כשאני אצלו הוא אומר לי מתי הביוץ יהיה וגם עשה לי בדיקות שהראו ביוץ בחודשים קודמים. אף היה לי הריון כימי לפני 3 חודשים ולכן זה מוזר שתמיד יש ביוץ ודווקא החודש עם האיקכלומין אתה אומר כי לא נראה שיתרחש ביוץ. למרות שאתמול עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית (ובדיקות לפני אתמול והיום יצאו שליליות)... האין זה אומר שהביוץ היום אם רק אתמול הבדיקה יצאה חיובית (במידה ובדיקת הביוץ אמינה)?
אם הזקיק אתמול היה 15 מ"מ זה אומר שהוא לא יגדל? זה לא נכון שהוא גדל ב- 1.5 מ"מ ליום?
אודה לתשובתך. אני מאוד לחוצה והרופא שלי לא נמצא השבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אבל... - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011מה שאני אומר שכאשר זקיק 15 ואין בדיקות דם קשה להגיד מתי הביוץ וכתבתי לך איך צריך לעשות מעקב כדי לדעת מתי הביוץ.
אם בבדיקת השתן יש סימני ביוץ אזי לא ברור לי מדוע הזקיק היה רק 15מ״מ ולכן הנתונים לא מתאימים ויתכן שהיית כבר יומיים אחרי ביוץ או משהוא אחר. לפי מה שאת מתארת אי אפשר לתת עצה או לפרש את מה שקורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)