מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בידר אשמח לייעוצךמודאגת19/07/2011
שלופ פרופ'
רקע: בת 36 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני לפני 7 שנים.
לפני חצי שנה FSH 18 לפני חודש FSH 11
אחרי שני סבבים של IVF עם תגובה חלשה מאוד להורמונים.
סבב ראשון 375 יח' גונל 9 ימים היו 4 זקיקים 3 מהם רקים רק ביצית אחת הופרתה והחוזרה.
סבב שני 5 אמפולות מנוגון 4 זקיקים, שתי בציות 0 הפריות.
בהמלצת הרופא לוקחת DHEA למשך 3 חודשים
ורק אז אחזור לסבב נוסף.
מאחר והוא טוען שהתגובה שלי היא בגלל השחלות ולא הפרוטוקול שלא מתאים
לטענתו לא משנה איזה פרוטוקול נבחר לפעם הבאה.
לכן קיבלתי שוב 5 מנוגון...
האם זה באמת לא משנה איזה הורמון לקחת במקרה שלי?
אם זה משנה אשמח לדעתך איזה עדיף כי אמר שכל מה שאני אבחר בסדר מביחנתו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר אשמח לייעוצך - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2011הDHEA כפי שכבר אמרתי זה תוסף מזון שאינו עוזר במקרה שלך אך משום מה מספר רופאים נותנים זאת ולדעתי ללא קבלות. יש בזאת הרגשה שהולכים לשפר את התגובה השחלתית אך בלשון המעטה זה ממש לא נכון.
לפי התוצאות יש בעיה בתפקוד השחלה וכדאי לבצע AMH. דבר שיתן סופית את התשובה למצב.
בכל אופן לפי התיאור של הטיפולים שלך את זקוקה לתרומת ביציות.
גם אני הייתי מנסה פעם אולי פעמיים כמו שעשו לך אך אחרי התוצאות וההורמון המוגבר יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
מודאגת19/07/2011בגלל שאני אחרי 2 סבבים של IVF
ואני עדיין צעירה הרופא שלי רוצה לנסות הכל
לפני תרומת ביצית.
אני רציתי כבר עכשיו אבל הוא הציע לפני את ה-DHEA
לפני שנחליט על התרומה.
מאחר ורק אחרי 3 חודשים של DHEA זה יהיה למעשה סבב
אחרון לפני ההחלטה על התרומה.
רציתי שזה יהיה הפרוטוקול הטוב ביותר ושאני אדע שעשיתי הכל ...
אשמח לשמוע את דעתך על פרוטוקול שיתאים לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011מתן הDHEA זה סתם.
שום פרוטוקול לא יתן תוצאה טובה כי כאשר העניין קשור לטיב הביציות אין פרוטקול כזה שיעשה ניסים ונפלאות.
איו גם דבר כזה שננסה לפני הטיפול הנכון. כמובן שבגלל שבמדינתנו יש סיבסוד אז קל לבצע טיפולים מיותרים.
אבל מצד שני אני גם לא נגד ניסיון או שניים שלאחריו תרגישי שעשית הכל.
לדעתי לאחר שנפשית את כבר מוכנה לתרומה אזי מיותר לעשות עוד הפריות.
אני בטוח שהרופא שלך יודע את מצבך ואם דוקא הוא מתעקש על טיפול כשאת כבר רוצה לפנות למה שבאמת יעזור להשיג את המטרה אזי הרופא מעוניין בעוד מטופלת לטיפולי ההפריה. ככל שהוא מבצע לנשים כמוך הפריות הוא עושה רק טוב לעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
אני20/07/2011דווקא הרופא שלי הוא מנהלת היחדיה לתרומת ביצית אצלנו במחלקה.
דווקא הייתי בטוחה שהוא יקפוץ על המציאה שאני מוכנה נפשית לתרומת ביצית.
הלא הכסף טוב יותר מתרומה לא?
בהפריה אני דרך הקופ"ח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011אין דבר כזה מנהלת היחידה לתרומת ביציות כי אין יחידה כזאת ומי שמציג עצמו ככזה זה בעיה.
ה״מנהלת ״ לא קפצה על המציעה כי היא מקבלת תגמול.
צריך ללכת לפי האבחנה.
בכל מקרה אם תעשי עוד מחזור זה שוב יגרום לך למפח נפש אך כמובן ההחלטה היא שלך במיוחד שאת לא משלמת כסף אלא רק עוברת תהליך לא כל כך נעים
נראה ומתכתב בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה - תגובה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה - תגובה - תגובה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2011על המציאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)