טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    שרית
    19/07/2011

שלום,
    אני ובעלי מנסים להרות ללא הצלחה קרוב לשנתיים, כלל הבדיקות תקינות ונראה כי חוסר הפריון נובע מסיבה לא ברורה. לפני כחצי שנה התחלנו טיפולי פוריות- ביצענו עד כה 3 הזרעות במחזור טבעי (ללא הורמונים) וכעת הוחלט להתקדם ולבצע הזרעה עם הזרקות גונאל-אף. פניתי לרופא המטפל על מנת לבחון שוב את הטיפול בשל סרטן שד במשפחה (אמי חולה וסבתי מצד אבי חלתה בעבר)- אני חוששת לקחת הורמונים מהסיבה הזו. הרופא אמר שאין קשר ברור בין הדברים אך אם אני רוצה אני יכולה לבצע 3 מחזורי טיפול עם טמוקסיפן ורק במידה ולא נצליח נעבור לגונאל-אף. הוא גם אמר שהסיכוי להרות באופן הזה נמוך יותר.
    מחיפוש באינטרנט אני לא רואה שימוש בטמוקסיפן לצורך פוריות, אלא רק טיפולים לחולות סרטן שד.
    מדוע הציע לי את הטיפול הזה?
    האם הוא כדאי?
    האם שימוש בגונאל-אף עלול להגדיל הסיכוי לחלות בסרטן שד?
    מה אופן הטיפול המומלץ?
    מאוד מבולבלת, אשמח לקבל תגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות- המשך

שרית
    19/07/2011

שכחת לציין- בבדיקת אולטראסונד שנעשתה ע"י הרופא על מנת לקבוע לי מינון לגונאל-אף, הסתבר שמבנה השחלות שי הוא פוליציסטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו