תרומת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביציות
    כ.ש
    20/07/2011

שלום,
    רציתי לשאול מספר שאלות לגבי תרומת ביציות:
    1) האם מראש מייעדים תורמת למטופלת? אם כן, מה קורה אם אותה תורמת תתן, למשל, רק ביצית אחת?
    2) מבטיחים 6 ביציות למטופלת. מה קורה במידה ויש פחות מ- 6 ביציות? מה קורה אם לא היו כלל הפריות, או שהיתה הפרייה אחת בלבד?
    3) במידה ויש מטופלת עם 12 ביציות, אני מאמינה שנותנים ל-2 מטופלות (6 כל אחת). מה קורה אם תורמת מביאה 9 ביציות? (זה לא מספיק ל-2 המטופלות, והרי לא יתנו את כל ה-9 למטופלת אחת).
    4) האם מבטיחים לי איכות מינימלית מסויימת עבור עובר? אם למשל נוצר עובר באיכות בינונית (למשל 5 תאים), האם זה נחשב? (עוברים של 5 תאים אני יכולה לייצר בעצמי). יש התחייבות על איכויות מינימליות?
    5) מה השפעת הקפאת זרע לזרע שנתוניו גבוליים? האם תהיה פגיעה משמעותית באיכותו?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביציות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/07/2011

בתרומת ביצית בית החולים מציעה חבילה של 6,8,12ביציות וכו.
    החלוקה בדרך כלל שתי נתרמות לתורמת ואם יש לה 20 ביציות בית החולים לוקח לעצמו.את היתר.
    תורמת עם ביצית או 2 אינה ניתנת למטופלות
    יכולה והיות הפריה אחת עד שש אך אנו הרופאים דואגים להחזרה אחת טובה ועוד למוקפאים ואם משהוא משתבש תמיד אפשר לתקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו