2 אמפולות מונופור + צטוטרייד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 2 אמפולות מונופור + צטוטרייד
    בת
    20/07/2011

אני עושה סבב של ivf טבעי

אני אקח מעט מאוד הורמונים 3-4 לפני השאיבה כדי לתזמן את הביוץ

השאלה שלי היא האם אפשר להזריק 2 אמפולות( ולא 3 אמפולות) של מונופור + צטוטרייד כל יום? האם זה "שילוב" של מינונים מקובלים?

לפי מה שנודע לי (ואולי זו טעות) חייבים להזריק 3 אמפולות של מונופור (לפחות 3) על כל זריקת צטוטרייד , כדי שהצטוטרייד לא יעצור את התהליך...., ולכן אני שואלת אם אפשר להזריק רק 2 אמפולות מונופור (ולא 3) + צטוטרייד כל יום עד לשאיבה?

בקיצור- האם חייבים 3 אמפולות מונופור או שאפשר להסתפק גם ב 2 אמפולות מונופור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 אמפולות מונופור + צטוטרייד - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    20/07/2011

באופן כללי אין שום קשר בין מינון המנופור (או תרופה כמו גונל אף, פיורגון או מנוגון) לנטילת הצטרוטייד. מינון המנופור נקבע לפי התגובה הרצויה מבחינת השחלה כלומר מספר הזקיקים. הצטרוטייד מעכב את עלית הורמון הביוץ, ואינו קשור לגיוס הזקיקים בשחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה נוספת!

בת
    20/07/2011

האם אפשר להזריק רק צטוטרייד (ללא מונופור בכלל) כמה ימים לפני השאיבה כדי לתזמן את מועד הביוץ?

כלומר האם באיי ווי אף טבעי (ללא הורמונים), כדי לתזמן את הביוץ אפשר לעשות זאת רק עם צטוטרייד???
    ואז להזריק אוביטרל ואחר כך שאיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו