מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רחם אחוריבר24/07/2011
שלום רב, רציתי לשאול האם ידועים קשיי כניסה להיריון לבעלות רחם אחורי. אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות (בדיקות זרע, פרופיל הורמונלי, צילום רחם, היסטרוסקופיה) ולא נתגלתה שום בעיה ואנו מנסים כבר 8 חודשים ללא כל הצלחה. האם ייתכן מצב שהתנוחה המיסיונרית שבה אנו נוהגים לקיים מפריעה לזרע להגיע לביצית ומונעת את ההיריון?
אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם בעלת אחם אחורי ולפי מה
אביטל24/07/2011שאני יודעת- אין קשר בין רחם אחורי לאי כניסה להריון.
קראתי בספר של ד"ר בר חווה שיש הגיון בלשכב על הבטן אחרי קיום היחסים בגלל מבנה הרחם, אבל זה כמובן לא מדעי, גם לטענתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביטל
בר25/07/2011נכנסת להיריון? או שאת בתהליכים כמוני?
לדעתי יש השפעה אני לא נכנסת כבר 8 חודשים והכל תקין אצלי ואצל בעלי. אני אישית חושבת שייתכן שיש השפעה כי כל הזמן קיימתי יחסים בתנוחה המיסיורית ובנוסף נהגתי להרים את רגליי וייתכן שכך הובלתי את הזרע למקום שבו הסיכוי שיפגש עם ביצית הוא קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביטל - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011אהבתי את התאוריה אבל היא לא נכונה ומהיום את כבר לא צריכה להרים רגליים.
הזרע נשפך לנרתיק בצורה שדומה למסטיק דביק ונדבק לקירות הנרתיק במשך כ 20 דקות.
אחר כך יש התנזלות של ה"דבק'" הזה והנוזלים יורדים למטה והזרע עולה כל הזמן למעלה אך לא בבת אחת. כל הזמן מספר גדול של זרעונים עולה לכוון החצוצמרוטת והשחלות.
התנוחה לא משנה,הכוונה להשגת הריון.גם איך הרחם שוכב זה לא קשור לסיכויים.
בהצלחה ותחליפו תנוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם בעלת אחם אחורי ולפי מה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011כל זה באמת לא מדעי ולא הבנתי מה ההגיון לשכב על הבטן ולא על הצד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא הבנתי
אביטל25/07/2011אבל זה מה שהד"ר בר חווה טוען בספרו "פוריות מאלף עד טף". אשמח לדעת אם באמת עומד משהו מאחורי התיאורייה הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחם אחורי - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011לרוב המיסיונרים אין בעיות גדולות להביא ילדים כך שאין קשר בין תנוחה להיכן שהזרע צריך להגיע.
אין קשר בין היכן שהרחם שוכב[אחורי הכוונה שהוא לכוון הגב שלך וקדמי לכוון הבטן ויש גם רחם אמצעי ] לסיכויי ההריון.
בעקרות לא מוסברת הכוונה שכרגע זה לא ברור אך זה יתברר בהמשך ויש ללכת לפי פרטוקולי טיפול מקובלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בכל זאת לשם הפרקטיקה
בר26/07/2011מה נכון לי לעשות בעת יחסי המין אם יש לי רחם אחורי? מוכנה לשכב על כל צד רק תגידו מה לעשות!!!
עד היום עשיתי תנוחה אחת בלבד והיא לשכב בצורה מיסיונרית ולהרים רגלים למעלה היו פעמים שגם השתמשנו בכריות כי שמעתי זה עוזר.
מה בביוץ הבא אני אמורה לעשות?? להזכיר רק אני לא נכנסתי להיריון במשך 8 חודשים כל עוד קיימנו באופן מיסיונרי האם זה נכון יהיה להמשיך כך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בכל זאת לשם הפרקטיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2011התנוחה לא משנה לגבי הסיכויים להרות.
הסיבה שאת לא מצליחה להרות לא קשורה למנח הרחם או לתנוחות השונות.
יש פרוטוקול טיפולי למצב שלך ,שכרגע מוגדר כלא ברור,וצריך לטפל לפי המומלץ.
עם הזמן נוכל גם לעמוד על הבעיה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בידר
בר27/07/2011רציתי לשאול אם אני במשך שנה לא אכנס להיריון ועשיתי כבר פרופיל הורמונלי, צילון רחם והיסטרוסקופיה ובעלי עבר 2 בדיקות זרע מה הדבר הבא שנתחיל בו?
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011יש לעבור לזריקות הורמונליות לשלושה טיפולים והזרעות ואם שלושה טיפולים לא הולך אז להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
בר27/07/2011לדר' בידר היקר אני מודה לך על היחס והזמן שאתה מקדיש.
אין ספק שאתה עושה עבודת קודש.
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)