מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידר היקר או מי שיוכל לענותג'וליה24/07/2011
אני מצטערת על כך שאני כל כך לחוצה אך אני יושבת כאן, עיני כבר דומעות וכוחי אוזל מלהחזיק את גופי שמא אקבל עוד תשובה שלילית.
בצעתי החזרת עוברים ב14.7 וזריקת אוביטרל יום למחרת בבוקר, ב15.7
מאז אני עם תמיכה של אנדומטרין ופרוסטגון(כל הפרוצדורה שאתם רופאים יקרים מכירים בעל פה ומתוך שינה). היום זהו היום ה11 להחזרה ואני צריכה לעשות בדיקת דם רק ביום רביעי.
בנתיים, לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקת הריון ביתית. אחת יצאה חיובית עם שני קווים שהקו הקובע בהיר-ככה(באמצע) ואחרי כ4 שעות עשיתי בדיקה חוזרת שיצאה שלילית(קו אחד בלבד).
בנתיים, כל התופעות שהיו לי עד כה מאז ההחזרה נעלמו:
הגודש בחזה, ההפרשות מהאדומטרין (היום אפילו היתה לי הפרשה קצת צהובה וסליחה על התיאור) ועוד.
כל התחושות האלו התחלפו בתחושות של אוטוטו אני מקבלת מחזור, התכווצויות ברחם כמו לפני מחזור ועוד.
אני מניחה שתענו לי כי יש להמתין עד יום ד', ואין לפרש שום דבר כתשובה לכאן או לכאן,כי הרי אני מכירה את התשובות האלה מנבירה בכל השאלות של כל הבנות היקרות בפורום הזה ובפורומים נוספים ברשת...
1.אך אולי בכל זאת, תוכלו להאיר את עיניי, האם התשובה השלילית השניה שיצאה בבדיקה הביתית היא נכונה והבדיקה הראשונה היא רק בגלל שאריות אוביטל (האם 10 ימים עדיין יש שאריות?)
2.האם אני יכולה לבצע בדיקת דם כבר מחר,יום 12 (אמנם ההחזרה היתה בערב) שתהיה אמינה (אני כל כך מתביישת ללכת מחר שהרופא יראה שהמריתי את פיו והגעת לבדיקה יומיים לפני עם ההפניה שלו)
3.ובמידה ואאזור את האומץ, האם מחר האוביטרל עדיין יהיה בדמי ויתן אותותיו בבדיקת הבטא (שספק אם תהיה חיובית?)
רופאים יקרים, סליחה שזה כל כך ארוך, אני בחורה כל כך חזקה בד"כ, עובדת במשרה בכירה מאוד אך מלחיצה מאוד, ובכל זאת, נשברת כאן ומרגישה שאין לי איך אפילו לקום מהמיטה מחר בבוקר, רוצה לישון עד יום רביעי...
אשמח לתשובתכם, ואם יש כאן בנות (אחיות לדרך...) שעברו דברים ותחושות זהות אך בפיהן חדשות מעודדות על הצלחה בכל זאת, אשמח לשמוע....
תודה רבה רבה על הפורום החשוב הזה, תודה לרופאים היקרים שמקדישים לנו זמן, זה ממש ממש לא מובן מאליו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה ממי שאפשר ...
ג'וליה24/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה איתך,מקווה שיענו,ושיהיו חדשות
ג'וליה24/07/2011טובות ובהצלחה אמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר היקר או מי שיוכל לענות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/07/2011את כבר יכולה לעשות מחר בדיקה וזה צריך להראות האם יש או אין הריון.
זריקת האוביטרל לא משפיע על הבדיקות שעשית.
גם התחושות שחלפו לא אומרות כלום.
תעשי מחר ונדע מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' בידר...
ג'וליה24/07/2011בע"ה שיהיו בשורות טובות, נתת לי אומץ ללכת. תודה רבה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר! בטא 66!!!!!!!!!!
ג'וליה25/07/2011הרופא המקסים שלי אמר שזה סיכוי סביר מאוד מאוד מאוד להריון!!!! האם זה נכון??????????
תודה רבה רבה רבה שנתת לי את האומץ ללכת לעשות את הבדיקה כבר היום ולא לחכות ליום ד'!!!
רק תגיד לי שאין סיכוי שזה שאריות מאובטריל מה15/7.... פליז פליז?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר! בטא 66!!!!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2011זה הריון וזה לא מהאוביטרל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקות חיבוקים והמון אהבה! תודה!!!!
ג'וליה25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, היום היתה הכפלה ל117.
ג'וליה27/07/2011האם תקין?האם ההכפלה לא נמוכה מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, היום היתה הכפלה ל117. - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2011זה טוב מאוד וההריון בשלב זה הוא טוב וכמו שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)