שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאלה
    25/07/2011

נכשלתי בטיפול החזרת עוברים מופשרים,האם אני יכולה להתחיל טיפול במחזור הנכחי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/07/2011

כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

דניאלה
    25/07/2011

נשארו לי עוד 5ועובריםוקפאים,אני מעוניינת לעבור הפרייה חוץ גופית ולא החזרת מוקפאים מכיוון שזו מביאה לי רק צרות ,בפעם הקודמת הפלתי 2 עוברים בשבוע 6,והפעם בכלל לא נקלטו בלסטוציסטים בדרגה 3-4,האיכות של העוברים שנותרו היא לא מין המשובחות וגם היחידה כל הזמן מפשירה אותם בזוגות ולכן סאגת המוקפאים ממשיכה כבר שנה.(היו גם בעיות אחרות בדרך אבל היו 3 טיפולי מוקפאים כושלים השנה)האם אפשרי לבקש טיפול רגיל(יש לי ילד יחיד ממחזור טריים לפני שנתיים וחצי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ'-עוד שאלה

דניאלה
    25/07/2011

מתי אני אמורה לקבל ווסת לאחר כשלון בטיפול החזרת מופשרים+פרוגינובה+אוטרוגסט שהפסקתי היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ'-עוד שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/07/2011

בסביבות 3-4 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו