דופסטון ללא מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטון ללא מחזור
    גבי
    25/07/2011

אני בת 26 עם PCO . כל פעם שקיבלתי דופסטון היו לי סימני מחזור 3 ימים מההפסקה ויוניים בול לאחר מכן המחזור מגיעץ
    היום אני אחרי 10 ימים של דופסטון פעמיים ביןם והפסקה של 7 ימים.. וכלום..אין מחזור.. לפני כ 4 ימים היו לי הפרשות ורודות לפעם אחת וזהו.. ביצעתי היום בדיקת ביטא= 0
    (למרות שידעתי שאין סיכוי)
    השאלה היא כמה זמן מההפסקה -מקסימום- צריכים לקבל.. ואם לא אז מה הסיבה
    יש לציין שביצעתי בדיקות הרמונליות לפני חודש בדיוק בזמן מחזור והכל היה תקין כולל פרולקטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון ללא מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

גבי
    26/07/2011

מקפיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה.. מחכה לתשובה מרופא או

גבי
    27/07/2011

מבעלת נסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון ללא מחזור - תגובה

פרופ' שחר קול
    28/07/2011

כדי שיגיע מחזור יש צורך בחשיפה מינימאלית של הרירית לאסטרוגן (בפרמטרים של ריכוז ומשך). כנראה שלא היתה חשיפה כזו, ולכן לא הגיע המחזור.
    דרך אגב, אפשר להתחיל בטיפול פוריות גם אם לא הגיע המחזור....כל אישה לפי מצבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גבי
    28/07/2011

תודה ד"ר על התגובה.. היום הייתי אצל הרופא שלי וביצע לי אולטרא סאונד.. עובי רירית 7.5 וממצא לא צלול בשחלה ימנית בגודל 22* 66 מ"מ .. הוא אמר שיכול להיות שהדופסטון עשה ביוץ ומה שראה ב US זה שארית של זקיק או גופיף צהוב (לא כ"כ הבנתי).. אז אמר לחכות 5 ימים ואז לעשות עוד בדיקת בטא.. אם היא שלילית להתחיל גלולות לחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ' שחר קול
    28/07/2011

דופסטון לא עושה ביוץ. הבדיקה בהחלט רומזת על ביוץ ספונטאני. אפשר לוודא זאת ע"י בדיקת פרוגסטרון בדם.
    אם אכן היה ביוץ יש 2 אפשרויות: יגיע מחזור, או יושג הריון.
    אם מגיע מחזור אפשר להתחיל טיפול פריון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני אחכה

גבי
    28/07/2011

אז אני אחכה עוד כמה ימים כפי שהוא אמר..
    ממצא כזה רואים כמה זמן אחרי ביוץ? האם אפשר לשער מתי היה? וכמה זמן לדעתך מומלץ לחכות למחזור..
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו