PGD וכשלונות חוזרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD וכשלונות חוזרים
    חסויה
    26/07/2011

שלום רב,
    בת 32 ללא בעיית פוריות. אצל הבעל בעיית זרע קטנה. לפני שנתיים ילדתי בת בלידה רגילה לאחר 2 נסיונות IVF.
    היום אנו נמצאים בטיפולי PGD עקב נשאות לגן קונקסין. כבר עברנו 3 טיפולי PGD ללא הצלחה. בכל פעם נשאבות לי בממוצע 22 ביציות, ישנם מעל 10 עוברים שמגיעים לביופסיה ותמיד מחזירים לי 3 עוברים" יפים" (הוסיפו תאים לאחר הביופסיה, חלקם אפילו הפכו לקומפקט ביום הרביעי) אך הם לא נקלטים. הרירית שלי תמיד יפה, בסביבות 12 מ"מ...פרוטוקול ארוך עם דקא 0.1 יומי + 3 אמפ' של מנופור
    אני מתחילה לחשוב שהבעיה אצלי, למרות שכל הבדיקות שלי תקינות.
    בחודש הבא אני מתחילה טיפול חדש והייתי רוצה לדעת איזה בדיקות הייתם ממליצים לי לעבור. יכול להיות שה PGD ממש מפחית את הסיכוי להקלט או שרוב הסיכויים שיש בעיה אצלי ברחם?

לתשובתכם אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD וכשלונות חוזרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שאלה שלא נענתה, תודה

חסויה
    26/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שאלה שלא נענתתה

חסויה
    27/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PGD וכשלונות חוזרים - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/07/2011

שלום
    קשה מאוד לדעת מה הסיבה. כדאי לעשות הסטרוסקופיה כדי לודא שחלל הרחם תקין וכן בדיקת תרומבופיליה כדי לשלול בעיה של קרישת דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

חסויה
    31/07/2011

כדי לבצע היסטרוסקופיה האם עלי לבקש הפניה מהיחידה בה אני מטופלת או שאפשר לבקש מהרופא נשים בקופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת - תגובה

ד''ר דוד ישי
    02/08/2011

עדיף לעשות את זה בידיעת היחידה המטפלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו