מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

למה אתה חושב שזו טעות?- ד"ר קול
גילי31/07/2011האם בגלל שבטיפול הורמונלי אפיק יותר ביציות?
או אולי בגלל שגידול הביציות במעבדה הוא פחות טוב מאשר בגוף?
או אולי מסיבה אחרת שאינני חושבת עליה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבחור טיפול?גילי28/07/2011
1.מעוניינת ב- I.V.M אך הומלץ לי I.V.F- האם יענו לבקשתי?
2.האם ניתן לעשות I.V.M כל חודש?
3. האם יש הצלחות ב- I.V.M ?
4. האם כדאי/אפשר לשלב I.V.M עם מעט הורמונים להבשלת זקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1
גילי30/07/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לבחור טיפול? - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/20111. כן, אם IVM זמין ביחידה בה בחרת, ואת מתאימה לכך מבחינת הרקע הרפואי.
2. כן, אך לא ממש רצוי.
3. השאלה לא ברורה. ודאי שיש....
4. לדיון ספציפי לפי הרקע הרפואי שלך. בגדול - אפשר. כדאי? כנראה שלא ממש.
מובן הרצון לטיפול "טבעי", ולהימנע מ"הורמונים". האם זה מבוסס-עובדות, או מבוסס-שמועות?
החלוקה ל"טבעי" ו"כימי" היא שטחית, לא מדעית, ובשוליים גם שרלטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה לשאול- ד"ר קול הנתונים
גילי30/07/2011שלי: בת 41 פרופיל הורמונלי תקין, מגיבה טוב להורמונים , רחם תקין , בריאה בד"כ.
מספר הזקיקים שלי כל חודש הוא בערך 10 באופן טיבעי לפי דברי הרופא.
אוכל לבחור ב- I.V.M?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2
גילי31/07/20112
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה לשאול- ד"ר קול הנתונים - תגובה
פרופ' שחר קול31/07/2011בוודאי שכן, אך לדעתי זו טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 זקיקים בכל חודש טבעי????
מודאגת31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול- בעקבות תשובתך...
גילי01/08/2011רוצה לדעת למה אתה חושב שזו טעות לעשות I.V.M?
(אזכיר- בת 41 בריאה, פרופיל הורמונלי תקין, מגיבה להורמונים...)
חשוב לי מאוד לדעת....
וההחלטה הסופית כמובן שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר קול- בעקבות תשובתך... - תגובה
פרופ' שחר קול02/08/2011IVM היא טכנולוגיה המתאימה לנשים צעירות עם שחלות "פוליציסטיות".
לכן, לדעתי, עדיף לך לבצע IVF רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין...- ד"ר קול
גילי02/08/2011האם בטיפול הורמונלי -I.V.F יהיו לי יותר זקיקים מאשר ב- I.V.M ולכן אתה ממליץ על
רגיל?
כלומר (אם היום הגוף מייצר 10 זקיקים בערך ללא הורמונים אז תחת הורמונים יהיו יותר
זקיקים?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)