מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון מרובה עוברים ?אופירה29/07/2011
לרופאים שלום !
אני לאחר IVF, בו הוחזרו 2 עוברים לרחמי. לשמחתנו יש הריון ושאלתי היא, האם ניתן לשער את כמות העוברים שנקלטו לפי תוצאות בדיקת הבטא ? אם כן, הבדיקה האחרונה היתה - 4853, בשבוע 5 ו-3 ימים. ברור לי שתשובה וודאית תנתן לי בבדיקת האולטרסאונד, אך אתם בטח מבינים שאני סקרנית מאוד... .תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה עוברים ? - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/07/2011לאופירה שלומות,
עפ"י ערך בודד של בדיקת הבטא בשבוע 5 ו-3 ימים לא ניתן לשער את מספר העוברים. במידה ותצייני את 3 הערכים הראשונים אפשר יהיה לשער בדיוק די מירבי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט תוצאות הבטא
אופירה29/07/2011בדיקת בטא ראשונה : 95, לאחר יומיים :288, ולאחר שבוע :4853.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ...
אופירה30/07/2011ממתינה להשערה שלך בעניין מספר העוברים (1/2).
תודה רבה
אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' פלדברג, מקווה שהבנתי אותך ... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011למה לנחש? עשי מחר בדיקת א.ס. ותדעי בדיוק.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח...
אופירה30/07/2011קיוויתי שתוכלו היום לשער לפי נתוני הבטא...יקח עוד שבוע וחצי עד שאדע בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוטרסאונד נקבע ל11.8 , אני במתח... - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2011אפשר לדעת כבר מחר...
לפי בטא - ניחוש בלבד. לא רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אאלץ להמתין למועד 11.8
אופירה30/07/2011ובכל זאת אם אתם מנחשים לפי תוצאות הבטא (95,288,4853), האם אפשר לחשוד שמדובר בשני עוברים ???
תודה על הכל, אני מתעקשת מאחר והנושא לא נותן לי מנוח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה קטנה
דניאלה31/07/2011לכי למרכז בריאות האישה ותעשי אולטרסאונד,אפשר לראות בבטא כזאת כמה שקי הריון יש,
אם הנושא כל כך מטריד אותך שאת לא יכולה לחכות כמה ימים תלכי ותבדקי חבל על הניחושים,זה סתם כאב ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אופירה31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות עוברים
Dr. IVF31/07/2011כל מה שרצית לדעת על התפתחות עוברים באפלקציית 3D חדשה לiPhone שלך.
Dr. IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)