מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופההההה לפרופ' דוד בידרFF31/07/2011
שלום..
קודם כל אני מצטערת שרק אליך אני פונה פשוט אתה יודע את התהליך טיפול שלי..
אני עשיתי שאיבה ב17.7 והחזרה ב20.7 עשיתי החזרה של שני עוברים טריים היו לי כאבים בצצדים שהופסק בצד ימין ובשמואל נישאר טיפה הכאבים.
והיום בבוקר קמתי עם ממש כאבים בצד שמואל בצד הרחם ומין התכווציות כאלה אני לא יודעת מה זה אומר הכאבים האלה?
יום רביעי אני צריכה לגשת אליהם לבדיקת בטא
האם צריך להגיע אליהם לפני או שהכאבים האלה זה מהתהליך וזה בסדר ולהגיע אליהם רגיל ביום רביעי?
תודה רבה לך על הזמן והתשובות שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
נונה31/07/2011גם לי יש אותם כאבים ובצד ימין יותר חזק גם מלווה בהתכווצויות בכל אופן נחמד ששאלת נחכה לתשובה ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נונה
FF31/07/2011הי מה שלומך?
תודה רבה לך אני גם מאחלת לך המון המון בהצלחה ואמן בשורות טובות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופההההה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2011התחושות הן של השאיבה ותהליך הגירויי השחלתי ויש להיות במעקב ולידע רופא המטפל.
הכאבים צריכים לחלוף ואם לא יחלפו או יתגברו צריך להיבדק.
התהליכים הלאה נובעים ממכלול הטיפול התרופתי כולל דקירת השחלות בזמן השאיבה ודברים אלה נותנים סימנים כמו שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפורפ' דוד בידר
FF02/08/2011תודה רבה על תשובתך..
והלכתי ביום שני יומים לפני היום שאני צריכה לעושת בדיקת בטא, למחלקה שלי ואמרתי להם על הכאבים שיש לי ועשו לי בדיקת בטא וגם אולטרסאונד ובבדיקה הזו התכנאית של האולטרסאונד אמרה שששחלה הימינית מאוד גדולה והיא הגיעה לי לשחלה השמאלית ולכן ממש כואב לי בשמואל היא אמרה ששחלה ככה גדולה זה מראה על הריון.. היא אמרה שאני צריכה לנוח בבית ולא לעשות תנועות גדולות כי השחלה נימצאת בצד השמאלי שלי והיא מסתובבת לי וחס וחלילה היא יכולה להסתובב לי בעורק וזה כאבי תופת ובשביל לשחרר את השחלה צריך ניתוח.... היא אמרה שאני רחוקה מזה אבל בכל זאת לנוח בבית בגלל הכאבים והשחלה.
אין לי נוזלים ברחם בכלל..
באותו יום בצוהרים התבשרתי בבשורות טובות מאוד שניקלטתי והבטא שלי 228 ואחות אמרה לי שזה מצויין ורק שימשיך ככה.. ועם הכאבים ממשכים לי לגשת למיון. ושאמרתי לה על מנוחה היא אמרה אני ממליצה שתנוחי בימים הקרובים..
אז השאלה שלי היא כזו: האם הכאבים שיש לי ושהשחלה נימצאת בצד שמואל יכול להפריע להתפתחות של הריון ?
זה יכול להזיק?
תודה רבה רבה רבה לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)