מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד'ר שחר קוליסמין03/08/2011
צוהרים טובים לך..
אז כך:ביום ראשון הייתה לי שאיבת ביציות מי שעשתה לי את השאיבה זאת ד'ר דורית מנור המקסימה,אחרי השאיבה ירד לי כמות של דם וכאבים שחוזרים כול חמש דקות,הוציאו לי 22 ביציות,ואז זה ירד ל19 ואז ל15 הפריות תקינות ובריאות
התקשרתי למעבדה ואמרו לי לבוא ביום רביעי להשתלת עוברים,במשך כול הימים האלו נהיה לי נפיחות בבטן,כאבים שבאים כול 2 דקות,עד כדי שלא יכולתי לשבת ,לישון,לא היה לי יום וחצי יציאות מכיוון שפחדתי ללכת,ועכשיו ברוך השם מבחינת היציאות הכול תקין,כול כך שמחתי שאני הולכת לעשות סוף סןף את ההשתלות אחרי זריקות ודקירות שעברתי,
היום בבית חולים רמב'ם ממחלקת IVF בדק אותי ד'ר יוחנן אלבך,סיפרתי לו שכואב לי הבטן ושאני חושב\ת שיש לי נפיחות,הוא עשה מידית אולטרסאונד ואכן ראה שיש לי נפיחות מאוד חזקה וגירוי יתר בשחלות,ואמר שזה מסוכן מאוד ושידחה את זה לחודש הבא של הווסת,התאכזבתי המון על עצמי בכיתי הייתי בדכאון עד עכשיו אני כך,הרופא אמר לי שיש לי מלא נוזלים בשחלות ושאני צריכה לשתות הרבה הרבה מים,מבחינת הנפיחות והכאב הוא אמר שאין מה לעשות ואני באמת לא יודעת מה לעשות,כדי שיעבור לי הנפיחות,תוך כמה זמן זה יכול לרדת הנפיחות,אני מבקשת ממך שתעזור לי,שתיעץ לי.
האחות אמרה לי שהביציות לוקח להם זמן לגדול הם גודלים באיטיות מה זה אומר?אני לא הבנתי ושיש לי שני עוברים שיש בהם 4 תאים במקום 6,האם זה טוב,האם הנפיחות והכאב שיש לי זה מסוכן מה עלי לעשות.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרנ...
יסמין04/08/2011למה אף אחד לא עונה כבר יומיים אני רוצה שיחזירו לי תשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת ביציות
Dr. IVF04/08/2011שאיבת ביציות מבוצעת כאשר הביציות בשלות לשאיבה (לרוב לאחר גירוי הורמונאלי של השחלות המאפשר מספר ביציות בשלות). בהליך זה מחט דקה מוכנסת לתוך מוביל אולטראסאונד ווגינאלי המוחדר דרך קיר הנרתיק לתוך זקיקי השחלה.
אבל למה לקרוא על זה כשאפשר לראות את כל התהליך ב3D? חפשי אותנו בApp Store על הiPhone שלך.
Dr. IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2011בשלב זה, יש לנוח בבית ולהרבות בשתיה.
עם קבלת המחזור יש להגיע ליחידה ולקבל תוכנית למחזור הפשרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)