מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניסיון כניסה להריוןלילך03/08/2011
שלום, שמי לילך ואני בת 32. לפני כ-3 שנים ילדתי את בני הבכור בלידה רגילה. נכנסתי להריון בניסיון ראשון. מזה כ-5 חודשים אנחנו מנסים להיכנס להריון שני ללא הצלחה. אציין כי מעולם לא לקחתי גלולות. שמרנו בשיטת הנסיגה בגמירה. אציין כי המחזור שלי סדיר בין 27-31 ימים. אין לי בעיות במחזור . חודש אחד שכבנו כל יום מהיום ה-10 ועד ליום ה-18 ולא הלך. חודש אחרי עשינו יום כן ויום לא. חודש אחרי בדקתי עם ערכות ביוץ ושכבנו סביב יום הביוץ וכך גם חודש אחרי ולא הולך. רציתי לשאול האם זה הגיוני? שכן אני אף פעם לא לקחתי גלולות, המחזור שלי סדיר, נכנסתי מהר להריון ראשון. אנחנו בריאים באופן כללי. רזים. ניסינו לא מעט וזה לא עובד. אני בת 32 ובעלי בן 33.5. האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לי כבר לבדוק דברים או שמא לחכות עוד קצת? האם ייתכן שיש בעיה לנוכח מה שכתבתי?
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון כניסה להריון - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי03/08/2011שלום לילך,
אני מבינה את תחושת התסכול שלך הנובעת מהעובדה שבפעם הראשונה, הרית מיד לאחר נסיון ראשון, והנה עכשיו, למרות שימוש בערכת ביוץ 3 פעמים לא נכנסת להריון 5 חודשים. ראשית, עדיין קיים סיכוי לא קטן שתוכלי להרות באון ספונטני בחודשים הקרובים. שנית, במידה ואינך מעונינת להמשיך לנסות( זכרי כי הסיכוי להרות באופן טבעי במחזור ווסת אחד הינו 20-25% בלבד ), מציעה שתפני למומחה לפוריות על מנת שיבצע בירור .
מאחלת לך הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)