עזרה דחוף...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף...
    יסמין
    03/08/2011

היום הייתי אמורה לעשות השתלה ולצערי הרב לא יצא בגלל שיש לי גירוי יתר שחלות
    הרופאים אמרו לי שהם יקפיאו אותם ובווסת הבא הם ישתילו לי אותם...
    השאלה שלי היא כזאת????
    האם העוברים הקפואים הם טובים כמו העבורים הטריים לסיכוי להריון?
    אני חייבת תשובה שמישהו יגיד לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף... - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    03/08/2011

שלום יסמין. הקפאת כל העוברים במצב שבו יש חשש להתפתחות של גרוי יתר שחלתי הינה פרוצדורה מקובלת בהרבה מאוד יחידות הפרייה חוץ גופית בארץ ובעולם. קיימת הצדקה רפואית ברורה לצעד זה והיא מניעה של החמרת סיבוך שעלול להיות מסוכן לבריאותך ואף במצבים נדירים לחייך. ניתן להשיג הריון עם עוברים מוקפאים שהופשרו. ברוב המקומות הסיכוי להרות מעוברים מוקפאים הינו מעט יותר נמוך מאשר עם עוברים טריים, אך קיים נסיון רב מאוד בעולם בפרוצדורה זו, ובסך הכל התוצאות טובות.
    אני מאחלת לך הצלחה בעתיד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר צפנת וינר

יסמין
    04/08/2011

הייי...
    אני מודה המון על כך שעזרת לי...
    יש לי עדיין כאבים מה אני עושה,
    היום התקשרתי למעבדה ואמרו לי שהם הקפיאו 11 עוברים ועוד ארבע שהם לא התפתחו והם נשארים להשגחה עד יום ראשון,אמרו לי שהעוברים גודלים לאט ממה שהם ציפו,איך אני יוכל לדעת עם באמת העוברים האלו הם טובים להריון,ותוך כמה זמן הם מפשירים אותם עד להשתלה הבאה,
    אני כבר לא יודעת מה לעשות ד'ר אני בוכה כול הזמן,שרויה בדכאון כול כך חיכיתי ליום הזה ובסוף אמרו לי שלא עושים השתלה וקראתי המון פורמים ואמרו לי במעבדה שזה סיכוי מאוד נמוך אבל כביכול הוא מצליח אני לא יודעת מה לעשות כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו