ד'ר דוד ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד'ר דוד ישי
    יסמין
    04/08/2011

בוקר טוב ..
    אז כך:ביום ראשון הייתה לי שאיבת ביציות מי שעשתה לי את השאיבה זאת ד'ר דורית מנור המקסימה,אחרי השאיבה ירד לי כמות של דם וכאבים שחוזרים כול חמש דקות,הוציאו לי 22 ביציות,ואז זה ירד ל19 ואז ל15 הפריות תקינות ובריאות
    התקשרתי למעבדה ואמרו לי לבוא ביום רביעי להשתלת עוברים,במשך כול הימים האלו נהיה לי נפיחות בבטן,כאבים שבאים כול 2 דקות,עד כדי שלא יכולתי לשבת ,לישון,לא היה לי יום וחצי יציאות מכיוון שפחדתי ללכת,ועכשיו ברוך השם מבחינת היציאות הכול תקין,כול כך שמחתי שאני הולכת לעשות סוף סןף את ההשתלות אחרי זריקות ודקירות שעברתי,
    היום בבית חולים רמב'ם ממחלקת IVF בדק אותי ד'ר יוחנן אלבך,סיפרתי לו שכואב לי הבטן ושאני חושב\ת שיש לי נפיחות,הוא עשה מידית אולטרסאונד ואכן ראה שיש לי נפיחות מאוד חזקה וגירוי יתר בשחלות,ואמר שזה מסוכן מאוד ושידחה את זה לחודש הבא של הווסת,התאכזבתי המון על עצמי בכיתי הייתי בדכאון עד עכשיו אני כך,הרופא אמר לי שיש לי מלא נוזלים בשחלות ושאני צריכה לשתות הרבה הרבה מים,מבחינת הנפיחות והכאב הוא אמר שאין מה לעשות ואני באמת לא יודעת מה לעשות,כדי שיעבור לי הנפיחות,תוך כמה זמן זה יכול לרדת הנפיחות,אני מבקשת ממך שתעזור לי,שתיעץ לי.
    האחות אמרה לי שהביציות לוקח להם זמן לגדול הם גודלים באיטיות מה זה אומר?אני לא הבנתי ושיש לי שני עוברים שיש בהם 4 תאים במקום 6,האם זה טוב,האם הנפיחות והכאב שיש לי זה מסוכן מה עלי לעשות.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד'ר דוד ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד'ר דוד ישי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/08/2011

שלום
    אין לך מה להיות בדיכאון. גירוי יתר של השחלות עלול להיות מאוד מסוכן לאישה . לכן אם יש חשש לגירוי יתר עדיף להקפיא את כל העוברים כדי שלא יהיה הריון כי הריון מחמיר את התופעה. השחלות חוזרות למצב הרגיל תוך חודש - חודשיים ואז אפשר להכין את האישה בנחת להחזרה של העוברים הקפואים
    לעוברים של 6 תאים יש סיכוי טוב יותר להצליח מאשר לאלה של 4 תאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו