פוליפ ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוליפ ברחם
    אוסי
    04/08/2011

אני מנסה להיות בהריון מזה תקופה,ללא הצלחה(כולל טיפולי IUI ) חשוב לציין שעשיתי הסטרוסקופיה שנכשלה בצד אחד של הרחם בשל רשלנות הבודק ( צד שני תקין) ולאחר מכן עשיתי צילום רחם שהיה תקין.
    לפני מחזור יש לי התכווצויות ברחם, ומידי פעם התחלה של סימנים קלים מאד של דימום. הדבר קורה במשך מספר ימים ולאחר מכן מגיע המחזור.
    האם הדבר יכול להעיד שיש לי פוליפ / ציסטה שמתחילה לדמם לפני מחזור ומפריעה לקליטת ההריון, שנמצאת בצד הרחם שאותו לא הצליחו לראות בהסטרוסקופיה או אולי שיתכן שבשל ההורמונים שנטלתי בכל התקופה האחרונה נוצר פוליפ/ציסטה שלא היתה בזמן הבדיקות הסטרוסקופיה + צילום רחם שעשיתי לפני כשנתיים ?
    האם יש חשיבות שאחזור על ההסטרוסקופיה, במיוחד שאני מתכוונת להמשיך ל IVF ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ ברחם - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/08/2011

שלום
    התופעה של הפרשה דמית שמקדימה את הוסת שכיחה ואינה מעידה על בעיה . כמובן שלא ניתן לבטל את האפשרות שבשנתיים שחלפו מהבדיקות הקודמות נוצר פוליפ שלא היה אז. באולטרסאונד טוב ( כולל תלת מימד )ניתן לבדוק ברמה מאוד טובה של דיוק את חלל הרחם. אם יש חשד לפוליפ כדאי מאוד לחזור על ההסטרוסקופיה לפני התחלת טיפול ב IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו