כאבים אחרי חזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי חזרה
    אני
    04/08/2011

בתאריך 25.7 החזרה של מוקפא אחד בן 3 ימים בשלושת הימים האחרונים יש לי כאבים חזקים כמו לפני מחזור האם זה מהלחץ האם בהרייון יכולים להופיע כאבים כמו של מחזור אני יעשה בדיקת דם רק ביום ראשון יש לי את כל השישי שבת להיות בלחץ אם לא אקבל וסת עד אז אתם יכולים בבקשה לעשות לי סדר בסוגי הכאב ובהרגשות שלי אין לי שום תופעות של תחילת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי חזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי חזרה - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    05/08/2011

אני מציעה שתבצעי ביום ראשון את בדיקת הדם להריון בכל מקרה, גם אם יש לך כאבים הדומים למחזור. כבר היו מקרים של תופעות של לקראת ווסת כשבסופו של דבר היה הריון.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לכאבים

אני
    06/08/2011

טיפה הפרשה ורודה ביומיים האחרונים גם על המקלון של האנדומטרין אם אני אהיה ריאלית מבחינתי אני לפני ווסת והטיפול שוב נכשל, שאלה נוספת הפעם החזרתי מוקפא אבל יש לי תופעה בשתי שאיבות האחרונות כנראה לאחר אוביטרל אני חוזרת הבית לאחר החזרה לא מצליחה לנוח לא ישנה במשך 3 ימים כאבי בטן עצירות מתעוררת באמצע הלילה מתקפלת מכאבים בכי חוסר אונים לדעתי זה יכול לפגוע בתהליך ההחזר מה ניתן לעשות ואם זה נורמלי, אני שוקלת לאחר השאיבה הבאה רק מוקפאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו