נוזל זרע מועט וקושי בכניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נוזל זרע מועט וקושי בכניסה להריון
    קים
    05/08/2011

שלום רב,
    אני ובעלי בני 28 ללא ילדים ומאוד רוצים.... לפני חצי שנה היה הריון כימי (נספג)..
    בסה"כ אנחנו מנסים להיכנס להריון 10 חודשים ללא הצלחה...
    עשיתי בדיקות והכל מעולה מבחינה הורמונלית ובדיקות דם.
    עשיתי מעקב זקיקים וגם אז שניסינו בדיוק בזמן - לא קרה כלום....
    בעלי עשה בדיקת זרע ותאים תקינים יצאו 6% והרופא אמר שזה בסדר בגלל שהכמות זרע ענקית - ככה שזה מפצה...

העניין הוא שבסוף כל פעם שאנחנו שוכבים יש לו טפטוף זרע (הוא לא יוצא ב"שפריצ" אלא מטפטף) ורציתי לדעת האם יכול להיות שזאת גם סיבה שבגלל שזה "טפטוף" זה לא מגיע בכלל ואין לו "כח" להגיע עד לרחם.... תמיד זה מטפטף ואם יש סיכוי שזאת סיבה למה שקשה לנו להיכנס להריון - האם הזרעה יכולה לעזור ? - כאילו - "לתת כח או כמעין פוש שזה כן יצליח? הרופא שלי אמר שאולי נצטרך הזרעות בלי שום קשר....
    האם יש טיפ איך " לעזור לזרע" לקבל כח....
    אני יודעת שאני כותבת קצת מוזר אין לי דרך להתנסח - קצת מביך - תודה לתשומת הלב קים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל זרע מועט וקושי בכניסה להריון - תגובה

ד''ר דוד ישי
    05/08/2011

שלום
    חשוב לדעת. מה שנכנס לתוך הרחם אחרי יחסי מין, הוא תאי הזרע. כל הנוזל שהזרע נמצא בתוכו נשאר בנרתיק ונשפך החוצה, תמיד. מה שחשוב הוא שתשארי שוכבת כ 15 דקות אחרי יחסי המין כדי לתת לזרעים מספיק זמן להכנס לרחם. אם תקומי לפני כן הזרע ישפך החוצה עם הנוזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו