אין ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אין ביוץ
    נטלי
    13/01/2008

המחזור האחרון שלי היה ב-07/11/07, ועד היום לא קיבלתי מחזור,
    עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי? (מאז ומתמיד לא היה לי מחזור סדיר), אני בת 31 ומעוניינת בהריון לפני כמה שנים עברתי הפלה.
    אני מאוד רוצה להיכנס בדרך טבעית להריון ללא טיפולים. האם אני יכולה להיכנס להריון כמו שנכנסתי לפני כמה שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נטלי

ד''ר דוד ישי
    13/01/2008

אם המחזור שלך סדיר, אני לא רואה סיבה שלא תוכלי להרות שוב באופן טבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום נטלי

ד''ר דוד ישי
    13/01/2008

לא הבחנתי שאמרת שהוסת שלך אינו סדיר. השאלה כמה לא סדיר. אם הוא מאד לא סדיר, אני מניח שהסיכוי שתצליחי להרות ללא טיפול באופן טבעי קטן מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נטע
    13/01/2008

תודה על התשובה.

אני עדיין מבולבלת- אין אפשרות לערוך אולטראסאונד ביום 12 למחזור אלא רק 11 או 14. האם אצטרך לעשות בדיקת דם גם ביום 12 וגם ביום 13 ובדיקת אולטראסאונד ביום 11 בלבד? זה יעיל? זה חשוב משום שאצטרך ליטול זריקת אוביטרל.
    מתי יש להזריק את הזריקה וכמה זמן אחריה יש לעבור הזרעה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו