עזרה דחופה בבקשה !!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה !!!
    אור
    06/08/2011

שלום רב ,
    אני אחרי סבב IVF 4 ב-24/7 עשיתי בדיקת בטא (14 יום אחרי השאיבה) - הבדיקה יצאה שלילית . ב-27/7 קיבלתי ווסת שנגמרה ב-31/7 .
    באופן מוזר ב-2/8 בערב הופיע שוב דימום לא מוסבר ( לא מריחות אלא ממש דם אדום) שנמשך עד היום .
    הייתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר והיום עשיתי בדיקת הריון ביתית , למעשה מספר בדיקות וכולן יצאו חיוביות .
    איך ייתכן ? מה זה יכול להיות ? אני ממש בפאניקה ולא יודעת מה לעשות ? האם מדובר בהריון חוץ רחמי ? האם יש צורך לגשת למיון בדחיפות ???
    המון תודה על העזרה ,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה !!! - תגובה

ד''ר דוד ישי
    06/08/2011

שלום
    זה באמת מוזר ולא רגיל. אני מציע שראשית תעשי בדיקת דם להריון. עד שתדעי בודאות אם את בהריון או לא, תחזרי לקחת את התמיכה. וחשוב ביותר, תידעי את הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקת בטא הבוקר

אור
    07/08/2011

בטא 356
    E-2 167
    פרוג' - 26
    השאיבה היתה ב-10/7 וההחזרה ב-14/7 .
    ברור לי שזה לא תקין אבל איך יודעים אם זה חוץ רחמי או לא ? מה אני אמורה לעשות הלאה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקת בטא הבוקר - תגובה

ד''ר דוד ישי
    07/08/2011

שלום
    בכלל לא בטוח שזה לא תקין. תעקבי אחר רמת הבטא. אני מקווה שחזרת לתמיכה. קחי מינון גבוה יותר ממה שלקחת קודם. אם הבטא ידשדש במקום יעלה החשד שמדובר בהריון אקטופי. כנ"ל אם הרמה תעלה ותעבור את ה 1000 ולא יודגם שק הריון ברחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו