התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות!
    L
    08/08/2011

שלום,
    אני כ- 13 יום לאחר החזרה- אתמול גילית שהתשובה חיובית (בטא 164), אך מיום שבת (11 יום לאחר ההחזרה) הבטו שלי נפוחה מאוד. אתמול בצהרים גם התחילו לי התכווצויות בבטן התחתונה מדי פעם ובעת מאמץ קל ( הליכה, עלייה במדרגות ואפילו צחוק) היו אפילו דקירות שעברו אחרי שהפסקתי את הפעילות. היום הנפיחות ממשיכה וגם המשיכה הרגישות ותחושת הכיווץ בעת מאמץ כלשהו.. האם הגיוני שבשלב כל כך מוקדם הבטו כל כך נפוחה? האם ההתכווצויות האלו והרגישות למאמץ תקינים? אני מעוניינת לדעת האם יש לפנות לרופא או פשוט לנוח. מחר יש לי בדיקת הריון נוספת למעקב אחרי תקינות ההריון ורק בשבוע הבא אני אמורה להגיע לרופא המטפל שכרגע בחו"ל כך שאין לי עם מי להתייעץ..
    אודה לתשובה!
    תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות! - תגובה

ד''ר דוד ישי
    08/08/2011

שלום
    בהחלט מומלץ מאוד להבדק כדי לשלול את האפשרות שאת מפתחת גירוי יתר של השחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות המשך

L
    08/08/2011

קודם כל תודה על התשובה המהירה.
    1.האם גירוי כזה יכול להתפתח כעת למרות שלקחתי לפני השאיבה דקפפטיל שהיה אמור למנוע זאת למיטב הבנתי?
    כמו כן רציתי לציין שאני משתמשת באנדומטרין 3 פעמים ביום.

2.במידה ואני רוצה להבדק, לאן לפנות? האם ליחידה שטיפלה בי בעת טיפולי הפריון (למרות שכאשר עברתי לטיפול ההפריה זה נעשה בביה"ח פרטי אך על ידי הרופא המטפל במרפאת החוץ)?

3.ושאלה אחרונה- האם בטא 164 זה לא גבוה ליום 12 מההחזרה?

תודה שוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות המשך - תגובה

ד''ר דוד ישי
    10/08/2011

שלום
    אם לקחת דקפפטיל במקום אוביטרל, הסיכוי לגירוי יתר קטן מאוד. השאלה היא מה עוצמת הכאב. אם היא חזקה ( זה הרושם שקבלתי מהתיאור שלך ) יש צורך בבירור . יש גורמים נוספים מלבד גירוי יתר שדורשים טיפול. אם הרופא שלך אינו זמין, לכי אם צריך למיון נשים.
    הבטא מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו