מתחילה הפריה חוץ גופית קיבלתי מרשם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתחילה הפריה חוץ גופית קיבלתי מרשם
    גילי
    08/08/2011

ו ל א מ ס ו ג ל ת להזריק את כמויות ההורמונים הללו על אחת כמה וכמה ששמעתי על

אחוזי ההצלחה הלא גבוהים והנזקים הנלווים לכך. מה עושים? לוותר על אמהות.?????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למרות שהסברתי לרופא

גילי
    08/08/2011

על כך... הוא פשוט התעלם והמשיך לרשום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה הפריה חוץ גופית קיבלתי מרשם - תגובה

ד''ר דוד ישי
    08/08/2011

שלום
    כמובן שלכל תרופה יש תופעות לואי וסיבוכים ולכל טיפול יש יתונות וחסרונות. אבל הרושם שלי שהחשש שלך מוגזם מאוד. אני מציע שתקבעי פגישה עם הרופא שלך, תעלי את כל השאלות והחששות שלך. אח"כ תחליטי האם כדי שתהיי אמא שווה לקחת את הסיכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה היקרה

מאיה
    08/08/2011

אני יודעת כמה זה מתסכל שהדרך לאימהות באה בצורה כזו, אבל אל לך להתייאש. אם את מרגישה שהרופא שלך אינו רגיש מספיק אני ממליצה לך להחליף רופא או לחילופין להצטרף לקבוצת תמיכה כלשהי (יש בקופות החולים). בכל מקרה, כמי שנמצאת באותו שלב כמוך איני סבורה שזו עילה לויתור על האימהות. הרבה נשים הפכו לאימהות בדרך זו ואין מאושרות מהן... נכון שיש תופעות לוואי לא נעימות לתרופות ונכון שהמצב הרגשי מושפע מאוד מכל התהליך אבל תחשבי על זה כשלב חולף בדרך להגשמת חלום... בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו