ג'ל סיכוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ג'ל סיכוך
    אורית
    09/08/2011

שלום דוקטור

אני בת 35 ללא ילדים ובתקופת הפוריות - 13 יום מתחילת המחזור קימתי יחסים ובן זוגי השתמש בחומר סיכה של חב' דורקס עם אלוורה לא על בסיס של מים, ונראה לי שחומר זה יכול לפגוע בתנועתיות של הזרע, הוא גמר בפנים ולאחר מכן הרמתי רגלים 20דק',

למחרת בבוקר (בערך שש שעות מהפעם הקודמת) שכבנו שוב ללא הג'ל, והרמתי רגלים, (14 יום מתחילת המחזור)יום לפני הביוץ ,השאלה היא האם הזרע מרוכז אחרי שמקימים יחסים בפעם השניה? שש שעות אחרי , ( הבחור בן 33) ,

והאם ג'לים של סיכוך פוגמים בתנועתיות הזרע?

וכמה ימים מומלץ לשכב אחרי הביוץ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל סיכוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אורית עד שיענו לך

מיכל
    09/08/2011

יש ג'ל סיכוך אחד שהוא ידידותי לזרע, בזמנו הרופאים כתבו פה שהוא לא מפריע קוראים לו ג'ל pre seed פרה סיד, אז אם את חייבת סיכוך הייתי ממליצה לך להשתמש בו, אם את לא צריכה סיכוך אז אולי עדיף בלי כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מיכל

אורית
    09/08/2011

לי אישית אין בעיה,,, פעם ראשונה שהתמשתי בג'ל הזה... וכמובן שאחרונה...
    אני רק מקווה שהוא לא הרס לי את הסיכויים להיקלט.....
    תודה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל סיכוך - תגובה

ד''ר דוד ישי
    10/08/2011

שלום
    אין צורך לשכב סביב הביוץ. חשוב להשאר בשכיבה כ 15 דקות לאחר יחסי המין. טוב לקיים יחסי מין כמה פעמים סביב הביוץ כל פעם תורמת עוד תאי זרע שמשפרים את הסיכוי להצליח. עדיף לא להשתמש בחומר סיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו