תזמון הווסת-ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תזמון הווסת-ivf
    אתי
    10/08/2011

בת 34,פוליציסטית וללא ילדים לפני ivf (טיפול ראשון),מחזור אחרון ב12/7,היחידה להפריה חוץ גופית מעוניינת לתזמן לי דימום ווסתי לתחילת ספטמבר(עם חזרתם מחופשה).מאחר ואני פוליציסטית ולא מקבלת כל 28 (עם חריגות לכאן או לכאן),נאמר לי למעשה שאם לא אקבל עד מחר 11/8 (ביום ה-31),ככל הנראה אתחיל עם דופסטון ולאחר מכן עם בוא הווסת אתחיל בנטילת גלולות (מהיום השלישי) עד לתאריך ה26/8,שוב להזכיר כדי לתזמן ווסת לתחילת ספטמבר.

שאלותיי:
    1.אתמול בערב בבדיקה "פנימית" זוהה כתם,נכון להיום המצב לא השתנה ואין התפתחות של הדימום (כאמור נצפים רק בבדיקה פנימית),האם אני יכולה להתייחס לכך שמתחיל הווסת,אפילו שאין התפתחות?
    2.למען הסר ספק,הבוקר ביצעתי בדיקת בטא,אסטרודיול ופרוגרסטרון כדי לשלול או לאמת הריון ולפני לקיחת הדופסטון.....פרוגרסטרון-5.7mmol/l,אסטרודיול-254pmol/l ומן הסתם הבטא שלילית,האם על סמך ערכים אלה אכן מדובר במחזור ופשוט אולי כדאי שאמתין להתפתחותו?ואם כן ממתי אני אמורה לספור את היום הראשון לשם לקיחת הגלולת ביום השלישי?
    3.אם המצב יישאר כך גם מחר וללא זרימה,האם לקחת את הדופסטון?יש להניח שהוא יעודד את הזרימה?

מה לעשות? מבולבלת מהתנהגות הגוף שלי....לתגובתכם אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזמון הווסת-ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה התייחסות..

אתי
    10/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו