בדיקות הורמונליות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות הורמונליות
    תותי
    11/08/2011

פוליציסטית,בת 34 ולפני טיפול ivf,היחידה להפריה חוץ גופית מעוניינת לתזמן לי את הווסת הבאה לתחילת ספטמבר וב"ה להתחיל בטיפול להשראת ביוץ וכו....,אתמול בלילה 10/8 קיבלתי ווסת ונתבקשתי משבת הקרובה להתחיל ליטול גלולות (התקבלו ע"י הרופא המטפל-מסוג "פליים"),בנוסף נתבקשתי להגיע בתאריך 23/8 (כעבור 14 יום מקבלת הווסת)לבדיקות דם+אולטרסאונד ביחידה,חשוב לי להבין את כל התהליך שאני הולכת לעבור ומראשיתו.

שאלותיי:

1.איזה אפקטיביות יש לבדיקות ההורמונאליות+אולטרסאונד בהשראת גלולות?

2.איזה נתונים הרופא מצפה לראות ביום זה?

3.כבר נכתב לי פרוטקול תרופתי,הייתכן שהוא ישתנה בהתאם לממצאים?

4.תעשה לי קצת סדר,רוצה להבין......

לתגובתך אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות הורמונליות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהשפעת גולולות...תיקון

תותי
    11/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה...

אתי
    11/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    13/08/2011

שלום
    יום קבלת הוסת הוא יום 1 של המחזור הבא וממנו מתחילים לספור כאשר מתכננים את פרוטוקול הטיפול. הגלולות מאפשרות לנו להשאיר אותך על יום 1 ככל שצריך כדי להביא אותך עד יום התחלת הטיפול בזמן הרצוי לך או לרופא. תפקיד בדיקת הדם והאולטרסאונד הוא לודא שאכן המצב מתאים ליום 1 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו