מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוקפאיםדניאלה11/08/2011
היתה אמורה להיות לי היום החזרה של עוברים מוקפאים,העוברים לא היתפתחו כל כך טוב,ולכן מנסים לגדל אותם לבלסטוצסטים,ולהחזיר ביום ראשון(יש לי גם בלסטוציסט מוקפא בדרגה טובה ),מה הסיכוי שלהם?והאם כשהם הופכים לבלסטוצסטים כעבור כמה ימים דינם כמוקפאים או כעובר טרי?(כי אחרי שהם הופשרו הם המשיכו לגדול במעבדה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי13/08/2011שלום
עובר מופשר ישאר לעולם עובר מופשר ללא קשר למתי הוא הוחזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים
דניאלה14/08/2011הוחזר לי היום בלסטוציסט מופשר בדרגה הטובה ביותר,היה לי עוד בלסטוציסט במצב טוב שסרבו להפשיר בטענה לסיכון להריון מרובה עוברים(הרופא אמר שלבלבטוציסטים יש נטיה להתחלק),התעקשו להחזיר 1 לצערי,האם הסיכוי הוא טוב בכל זאת(כל הנתונים היו אופטימלים,כולל רירית)...לפני חודש החזירו לי 2 בלס' שלא נקלטו(בעברי הריון ולידה לפני שנתיים ושמונה ו2 הפלות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי14/08/2011שלום
הסיכוי של הריון עם בלסטוציסט גבוה יותר מאשר של עובר צעיר יותר. אם הוא באיכות מצויינת והרירית טובה הסיכוי הוא מקסימלי. אני מניח שהרופא החזיר עובר אחד כדי למנוע הריון מרובה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטטוציסט יחיד
דניאלה15/08/2011האם נהוג בעוברים מוקפאים להחזיר עובר 1 למרות שיש עוד בהקפאה(אפילו שזה בלסטוציסט)?
אני מרגישה שבזבזתי את עצמי,ולקחתי את כל הכדורים האלו סתם בשביל עובר 1...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטטוציסט יחיד - תגובה
ד''ר דוד ישי15/08/2011שלום
כן. יש כאלה שמחזירים עובר בודד גם מהקפאה אם מדובר בבלסטוציסט שיש לו סיכויים גבוהים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט יחיד
דניאלה16/08/2011מתי הוא אמור היה להשתרש(אם),הוא בן 6 ימים?
אני לא מרגישה כלום,זה אומר משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט יחיד - תגובה
ד''ר דוד ישי16/08/2011שלום
ביום ההחזרה או למחרת. את לא אמורה להרגיש שום דבר מיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)