יש סיבה למה צד אחד כואב יותר מהשני?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש סיבה למה צד אחד כואב יותר מהשני?
    מורן
    11/08/2011

אני מזריקה פיורגון מזה כשבועיים, התחלתי 75 ל5 ימים, 100 ל10 ימים, 150 ליומיים, הזקיקים משום מה לא רצו לגדול, מה גם שהיו 2 גדלו ל5 ועכשיו רק 3,
    1. אני שואלת לאן נעלמו 2. האם אופן ההזרקה גורם לזה? צריך להיות מהיר? איטי?האם העובדה שהזרקתי רק בצד ימין גרמה לזה?
    2. מדוע כשאני מזריקה בבטן בצד שמאל זה כואב במשך כמה דקות אחרי ואילו בצד שמאל לא מרגישה כאב כלל.
    תודה מראש על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

מורן
    13/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה למה צד אחד כואב יותר מהשני? - תגובה

ד''ר דוד ישי
    14/08/2011

שלום
    ההתפתחות של הזקיקים הפחות טובים נעצרת בשלב מסויים והם נספגים. אין לזה שום קשר לטכניקת ההזרקה או למיקום. אין לי הסבר טוב להבדל בכאב בין שני הצדדים, אם הוא באמת קרה כמה פעמים ולא רק בפעם אחת. אני מנסה להעלות השערה של הזוית השונה של מזרק, כי את מזריקה תמיד עם אותה היד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ישי...

מורן
    14/08/2011

נראה שאכן זה מהזוית כי כשהבאתי לבעלי להזריק לא כאב לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה למה צד אחד כואב יותר מהשני? - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    14/08/2011

למורן שלומות,

הפרוטוקול בו את נמצאת מכונה מתן כרוני וממושך של מינונים עולים של פיוריגון. הפרוטוקול מיועד בדר"כ לנשים עם שחלות פוליציסטיות, יחד עם זאת נראה לי שהתגובה איננה מספקת ולא מביאה לשום מקום. לדעתי רצוי להפסיק את התהליך, לקבל מחזור ולהתחיל איתך בפרוטוקול תרופתי רגיל ובמינונים גבוהים יותר.

בהצלחה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר פלדברג תודה...

מורן
    14/08/2011

הטיפולים שאני עושה הם לא בגלל שחלות פוליציסטיות.
    זהו הטיפול הרביעי של ההזרעה (השני במספר עם פיורגון). בטיפול הקודם היו מינונים נמוכים יותר, התחיל ב66 ועבר ל75, ש"הניבו" 2 זקיקים, שתיים קודמות היו ע"ב איקקלומין ואוביטרל שגם "הניבו" 2 זקיקים בלבד.
    מחר ההזרעה בע"ה, אז בינתיים לא מחכה למחזור!
    על איזה טיפול תרופתי אתה ממליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו