עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    סופי
    13/08/2011

שלום
    מגיל 18 יש לי מחזור לא סדיר לקחתי גלולות במשך 10 שנים איך שהפסקתי גלולות נכנסתי להריון( גליתי רק ביום ה39 שלאחר המחזור), השקיפות עורפית לא הייתה תקינה ועברתי גרידה. חודש אחרי הגרידה נכנסתי שוב להריון ( גיליתי רק ביום ה-43 למחזור)ובערך בשבוע 5 עברתי הפלה טבעית.
    חודשיים אחרי ההפלה הטבעית לא קיבלתי מחזור ורופאת נשים לי נתנה לי כדורים לזירוז המחזור. חודש אח"כ קיבלתי מחזור בידיוק בזמן ובחודש האחרון אני כבר 37 יום אחרי המחזור לא קיבלתי יש לי סחרחורות, צרבות בחילות עייפות בלתי נשלטת, והתכווציות בבטן התחתונה. הבדיקות הריון הראו תוצאה שלילית ועשיתי בדיקת דם ביום ה- 35 למחזור והבטא יצאה 2 שזה שלילי. השאלה שלי:
    1. האם יש מצב שאם אני אעשה בדיקת דם עוד כמה ימים יכול להיות שזה יהיה חיובי?
    2. האם יש צורך בכדורים להסדרת ביוץ במידה ואני לא בהריון?
    3. האם יש לי בעיית פוריות
    אודה לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    13/08/2011

לסופי שלומות,

לדעתי אינך סובלת משום בעיית פוריות ומדובר על שיבושים במחזור שיכולים לנבוע מההריונות וההפלות אותם חווית. אני ממליץ לחזור לגלולות למשך 2-3 חודשים, להפסיקם ושוב לנסות להרות. במידה ולא יתרחש הריון תוך מספר חודשים רצוי לפנות לרופא פריון ולבצע פרופיל הורמונלי ובירור התחלתי.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סופיה
    13/08/2011

תודה על התשובה
    יש לי עוד שאלה בנושא
    האם יכול להיות שעקב ההפלות נוצרו דביקויות ברחם?
    האם כדאי לבקש בדיקה בנושא?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו