איחור במחזור מאוד מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור מאוד מודאגת
    מורן
    13/08/2011

שלום,
    ב 28.6 הייתה לי הזרעה מתרומת זרע, הדבר היחיד שקיבלתי זה אוביטרל כמה ימים לפני ההזרעה וזהו.
    11 ימים לאחר ההזרעה בטא הייתה שלילית פחות מ 2 ו 12 ימים לאחר ההזרעה (יום אחרי בדיקת הבטא) קיבלתי מחזור רגיל לחלוטין שנמשך כ 6 ימים.

עכשיו הייתי צריכה לקבל מחזור כבר לפני שבוע ועדיין לא קיבלתי אני מרגישה כמו מן כאבי מחזור חלשים אבל המחזור לא מגיע ובחיים אפילו לא פעם אחת לא איחר לי המחזור הוא תמיד קבוע כל 28 יום (לא עשיתי הזרעה נוספת או משהו החודש גם לא יחסי מין).

השאלה האם האוביטרל היה יכול לשבש לי משהו במערכת למרות שכבר היה לי מחזור אחד אחרי שלקחתי אותו? מה יכולה להיות הסיבה לאיחור כזה רציני במחזור?
    הרופא שלי בחופש ובגלל זה אני פונה לפורום הזה ולא אליו אני ממש מודאגת (אגב אני בת 29 לידע כללי).

תודה מראש על התגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור מאוד מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור מאוד מודאגת - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    13/08/2011

למורן שלומות,

המלצתי החמה שלא תהיי מודאגת כי ללא ספק אפילו זריקה חד פעמית של אוביטרל יכולה לגרום לשיבושים במחזור חודש לאחר מכן. המתיני עוד שבוע ובמידה ולא יופיע מחזור ספונטני עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל כדי להבדק ולבצע אולטרסאונד לשלילת ציסטה שחלתית שיכולה לגרום לדחיית המחזור.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו