הפרייה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרייה חוץ גופית
    מיטל
    13/08/2011

שלום,

בת 36 נשואה +1. מבוטחת בכללית מושלם.
    בעברי 4 הפלות בשלבים מוקדמים ( שבוע 6-8). יש לי ילד בן 6 מהריון טבעי, לאחר שלוש הפלות . לפני כשנה וחצי הפלה נוספת. לאחר טיפול במרפאות פוריות החלטתי להגיע לייעוץ במטרה לעשות הפרייה חוץ גופית בבית חולים " אלישע" העובד עם כללית מושלם.
    רציתי לדעת שני דברים:

1. מהן עליות ההפריה חוץ גופית אם בחרתי לעשותה על ידי רופא פרטי . הרופא גובה 3000 ש" ח עבור הטיפול שלו .אך הבנתי שיש עוד הוצאות. אני רוצה לדעת לקראת מה אני הולכת והאם אוכל לעמוד בהוצאות. אודה לכם אם תוכלו לכתוב לי .

2.במידה ואין לי אפשרות כלכלית , כיצד זה נעשה בבית חולים שבהסדר עם כללית ( " כרמל") האם גם במקרה זה יש הוצאות כספיות מעבר לרכישת הזריקות? מה צריך לעשות כדי להתקבל לטיפול בבית חולים?
    3. מה עליי לעשות כדי שמכון הפוריות של קופ"ח יפנה אותי לבית חולים פרטי להפרייה חוץ גופית. יש תחושה של " סחבת" מצידם. מאז ההפלה האחרונה עברתי שני טיפולי הזרעה. זה לא מספיק כדי לאשר הפריה בבית חולים " אלישע?

סליחה על ריבוי השאלות. תודה מראש ושבוע נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרייה חוץ גופית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרייה חוץ גופית - תגובה

ד''ר דוד ישי
    14/08/2011

שלום
    ראשית עולה השאלה האם יש הצדקה לIVF. גם אם תעשי את הטיפול באופן פרטי דרך המושלם, תצטרכי אישור של ועדה שאמורה לאשר את התשלום עבור הטיפול.
    מכיוון שיש לך רק ילד אחד, עלות הטיפול התרופתי היא בהנחה מקסימלית גם דרך המושלם וגם בכרמל. דרך המושלם יש בנוסף השתתפות של כ 600 שח, אם זיכרוני אינו מטעני. ואם את עושה את המושלם דרך רופא פרטי יש עוד את שכר הטרחה שלו - כמו שאמרת, 3000 שח.
    את לא צריכה הפניה. את יכולה לפנות לרופא שאצלו את מעוניינת לעבור את הטיפול והוא אמור למלא את הבקשה לאישור כספי או לבי"ח כרמל ולקבוע שם תור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו