לפרופ' בידר - דחוף תודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - דחוף תודה
    אאא
    13/08/2011

שלום
    אנא תשובות לכל השאלות.
    בת 39, ללא הריונות קודמים ואין לי ילדים.בשחלה שמאלית יש צסיטה אנדומטריומה 4 ס"מ (קיימת הרבה שנים באותו גודל).פרופיל הורמונלי תקין.צילום רחם תקין.
    לפני IVF ראשון אובחנתי כחולת סרטן. הרופאים אומרים לי שעלי להכנס להריון מהר וללדת ואחר כך לעשות טיפולים כימותרפיים (כי המחלה מתקדמת לאט) או - לשמור עוברים מוקפאים, לעבור טיפולים כימותרפיים ואח"כ להרות.
    1. מה הסיכויים באחוזים להריון מעוברים מוקפאים עם ביציות בגיל 39 כמו שלי?
    2. האם כדאי להכנס להריון עכשיו מהר ואז לעשות טיפולים כי אולי אח"כ לא אוכל להכנס להריון מעוברים מוקפאים?
    2. כמה עוברים מוקפאים כדאי לשמור?
    3. האם אוכל להכנס להריון מעוברים מוקפאים בעוד שנתיים אחרי הטיפולים בגיל 41 - כי גם הגוף נחלש אחרי הטיפולים.
    4. איזו עצות אתה יכול להוסיף ולתת לי?
    תודה

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר - דחוף תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - דחוף תודה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/08/2011

לא ציינת מה המחלה שגילו ובמה שרוצים לטפל בה.
    באופן עקרוני אם המחלה מאפשרת להרות עדיף מעוברים טריים ואם לא אז צריך להקפיא כמה שיותר עוברים במספר מחזורי הטיפול אותם מאפשרים לך לעשות הרופאים העוסקים באונקולוגיה.
    עוברים שיוקפאו כעת בגילך עדיין יש להם סיכויים טובים סביב ה 15%.
    כך שהייתי עושה מחזור טרי ומקפיא כמה שאפשר ועושה את זה או עד שתהרי או עד שיתאפשר הטיפול מבחינת המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו