מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' דוד בידר דחוף אני בלחץ נוראיFF17/08/2011
שלום מה שלומך?
אני כל כך בלחץ ומפחדת ומקווה שתוכל לעזור לי..
אני יספר לך שוב בקצרה את מה שעברתי...
עבשיתי שאיבה ב17.7 החזרה של שני עוברים ב20.7
לוקחת כתמיכה פעמים ביום אנדומטרין ופעממים ביום אסטופם
בטא ביום ה12 228 באט שניה ביום ה15 900 עשיתי אולטרסאונד ראו שני שקים.. אחרי שבוע שוב אולטרסאונד בלי דם ראו שני שקים ושני דופק הכל תקין..
אתמול ניגשתי למחלקה שוב לבדיקת אולטרסאונד לא עשיתי דם. ראו שהכל תקין אמרו לי להגיע אליהם ב28 לחודש לאולטרסאונד נוסף שיחת סיכום ולקבוע בקופת חולים שקיפות עורפית...
היום בבוקר שלקחתי את האנדומטרין שהוצאתי את המוליך היה על המוליך דם מיהרתי למרכז בריאות האישה ליד הבית עשו לי אולטרסאונד וראו שהכל בסדר עם העוברים יש דופק עם בגודל המתאים ושהכל תקין..
לי יש סוג דם O- והרופא שטיפל בי אמר שאני צריכה לקבל זריקה אבל קודם לחכות לבדיקת דם לראות עם הכל בסדר בנוגדנים בדם לפני שמזריקים לי את הזריקה...
אני במרץ האחרון עברתי הפלה בשבוע. שבוע אחרי הבטא הראשונה התחילו לי דימומים קשים הייתי צריכה לקחת גסטון כתמיכה הדימומים הופסקו וראו דופק בשבוע 6 אחרי שבוע לא ראו דופק ונאלצתי לעשות הפלה לאחר שבוע
אני ממש מפחדת עכשיו מהדימום שיש לי אין לי דימום כמו בהריון הראשון ובהריון הזה לא היה לי דמומים בכלל חוץ מהיום בבוקר.. יש לי דימום חלש..
גם שאני אוכלת אני לא מסיימת לאכול ויש לי בחילות ואני מפסיקה לאכול.
אז השאלה שלי היא כזו עם הכל תקין עם העוברים ויש דימום זה בסדר ?
זה יכול להיות שכיח הדימום?
אני ממש מפחדת ומאוד בלחץ..
תודה רבה והמשך יום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה לפרופ דוד בידר
FF17/08/2011המשך לשאלה שלי .
יש לי מין דימומים כאלה אדומים ורודים בהרים עם טיפה קרשי דם.
תודה רבה לך והמשך יום נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר דחוף אני בלחץ נוראי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2011ההריון שלך תקין והבחילות הן סימן טוב לכך.
איין לך ממה לפחד .יכול להיות כאלה הפרשות בתחילת ההריון.
את במקום להיות בלחץ צריכה להיפך לשמוח על התוצאות עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' דוד בידר תודה רבה ל
FF17/08/2011תודה רבה רבה רבה רבה לך
כל פעם אתה נותן לי הרגשה טובה ומעלה לי את החיוך והאושר.
אתה בן אדם מדהיםםםםם ואני מודה לך שאתה כאן בפורום כי אין עוד אנשים כמוך לא בפורום ולא מחוץ לפורום.
תודה רבה לך אתה איש יקר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)