איחור במחזור- לא ענו לי וזה דחוף!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור- לא ענו לי וזה דחוף!
    הילה
    21/08/2011

היי, אני מנסה להיכנס להיריון כבר בערך חצי שנה ללא הצלחה ועכשיו ישנה עוד בעיה- בחודש שעבר קיבלתי מחזור רק לאחר 42 ימים והחודש אני כבר ביום ה-42 ועדיין לא קיבלתי מחזור ועשיתי בדיקת דם לפני 14 ימים לבדוק אם אני בהיריון ויצא שלילי.
    עכשיו יש לי כמה שאלות: מימה נובע האיחור הזה של המחזור? כי חוץ מחודש שעבר בדרך כלל המחזור שלי היה פחות או יותר מסודר.
    עוד דבר שרציתי לדעת- הרופא שלי נתן לי כדורים בשם דופסון לזירוז המחזור. עכשיו יש לי בעיה כי יש לי כרטיסי טיסה ל-28 לחודש ואני לא רוצה שיהיה לי בנסיעה מחזור אז הרופא אמר לי שאם אני לוקחת את הכדורים ברציפות 10 ימים פעמיים ביום אז אני לא אקבל.
    התחלתי לקחת היום את הכדורים ב-20/8 ואני והשאלה שלי כמה זמן אחרי הכדורים מקבלים? ואם זה טוב שהתחלתי לקחת?
    תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור- לא ענו לי וזה דחוף! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2011

שבועיים לאחר ביוץ תופיע וסת אם אין הריון.
    הבטוחים שלך לא סדירים ולכן יש איחור בהגעת הוסת.
    אם היית בודקת , בנוסף לבדיקת הריון, גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון לפני 14 יום היית יודעת אם בייצת בכלל.
    לקיחת דופסטון , שהוא הורמון הפרוגסטרון, יכול לגרום לדלית הוסת אך לא במאה אחוז.
    הטיפול הנכון לדלית הוסת הוא לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרטגסטרון ולהתחיל גלולות למניעת הריון וזה דוחה וסת בסיכויים רבים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור- לא ענו לי וזה דחוף! - תגובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2011

לדחית הוסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו