כשלונות חוזרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כשלונות חוזרים
    דניאלה
    21/08/2011

נכשלתי בהחזרת בלסטוציסט יחיד,מעולם לא נכנסתי להריון עם בלסטוציסטים מוקפאים,נכנסתי לפני חצי שנה להריון קצר מעוברים מוקפאים והפלתי.
    נשארו לי עוד 3 עוברים מוקפאים ממחזור שנכשל לפני שנה בדיוק(והניב 9 עוברים מוקפאים)
    איני מעוניינת להמשיך במוקפאים יותר,מכיוון שהם מביאים לי רק צרות,כמו כן היתה לי תגובה קשה לאסטרוגן בספטמבר שעבר שהגיעה לחשד לאטיפיה ברירית.
    האם ניתן לעשות טיפול IVF מחזור טריים בנוכחות מוקפאים?
    האם אני יכולה לשוחח עם הועדה ולקבל אישור מיוחד למרות נכחות המוקפאים(שהם באכות לא טובה,ועוד בלסטוציסט 1 סביר)?
    יש לי ילד אחד בן שנתיים ושמונה מהפרייה מחזור טריים,ו2 הריונות כאשר אחד מהם ספונטני שנפלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשלונות חוזרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלונות חוזרים - תגובה

ד''ר דוד ישי
    22/08/2011

שלום
    מאוד לא מקובל לעשות טיפולי שאיבה כשיש עוברים מוקפאים.
    אם המחזור שלך סדיר, אפשר להחזיר עוברים מוקפאים גם במחזור טבעי ללא שום טיפול תרופתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנושא-אשמח לתשובות

דניאלה
    23/08/2011

לצערי אין לי מחזור סדיר,אני מטופלת בהפריות על רקע PCO מלווה בהפרעות ביוץ ומחזור לא סדיר.
    כך שאין מנוס מלנסות להחזיר את המוקפאים,
    החלטתי לנסות בפעם נוספת החודש...
    האם אני יכולה לדרוש שיפשירו את כולם ויבחרו את הטוב מבנהם(נשארו בסה"כ 3 בדרגות נמוכות יחסית ובלסטוציסט יפה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנושא-אשמח לתשובות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/08/2011

שלום
    כן. זו בקשה לגיטימית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו