הכפלת בטא אחרי כמה ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכפלת בטא אחרי כמה ימים
    אפרת
    21/08/2011

אני אחרי הפריה חוץ גופית, ב - 31/7 הוחזרו 3 עוברים אחרי 12 יום ב- 12/8 בבדיקת דם בטא 408 אחרי יומיים עשיתי שוב בטא והתקבלה תוצאה של 1093 אחרי יומיים שוב בטא והתקבלה תוצאה של 2200 וזה בתאריך 16/8 מתוך סקרנות עשיתי שוב בטא ב - 21/8 והתקבלה תוצאה של 8300 קראתי בסיפרות שבטא עד 1200 מכפילה עצמה כל 48 שעות, בטא עד 6000 מכפילה עצמה כל 72-96 שעות בטא מעל 6000 מכפילה עצמה כל 96 שעות.

שאלתי האם הערכים שהתקבלו בין 16/8 ל- 21/8 תקין???
    ..
    האם מה שקראתי בסיפרות לגבי ההכפלות נכון??

אני מאוד מודאגת כי עברת 6 הפלות עד כה.

אשמח לתשובה, לחוצה ומודאגת - כי אני עייפה מטיפולי ההפריה וכל כך רוצה שההיון יצליח הפעם!!

תודה מראש,

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכפלת בטא אחרי כמה ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכפלת בטא - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    22/08/2011

שלום אפרת,
    אני מבינה את הלחץ שבו את נמצאת. אין ספק שלאחר 6 הפלות חשוב לך לדעת מה גורלו של ההריון הזה מהר ככל האפשר. לדעתי יש סיכוי שההריון הזה תקין. אני מציעה שתפני לרופא המטפל ותבצעי בימים הקרובים בדיקת על קול נרתיקי שתדגים את מספר השקים ואת חיוניות ההריון.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכפלת בטא

אפרת
    22/08/2011

שאלה נוספת - האם נכון שבטא עד 6000 אמורה להכפיל עצמה כל 72 שעות ובטא מעל 6000 אמורה להכפיל את עצמה כל 96 שעות??? חשוב לי מאוד לדעת על מנת להבין אם עלית הבטא אצלי תקינה הפעם לא אחוה שוב הפלה!!! אודה מאוד על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דחוף מאוד בנוגע להכפלת בטא

אפרת
    22/08/2011

בבקשה אודה על תשובתכם אני מאוד לחוצה ופוחדת לאבד את ההיריון, לא הבנתי מתשובתכם האם עליית הביטא תקינה?? האם זה נכון שביטא עד 6000 אמורה להכפיל את עצמה כל 72 שעות??? אודה על תשובה כנה, תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו