מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משככי כאבים בשאיבה ולאחריהגילי21/08/2011
האם שאיבה מלווה בכאב? האם יש לקחת משככי כאבים לפני ו/או אחרי שאיבה?
האם עליי להערך באופן מיוחד לשאיבה או שפשוט להגיע כמו לבדיקה רגילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנם לא רופאה אבל אשמח לתרום מנסיון
נ.22/08/2011שאיבה שונה מבדיקה רגילה מפני שמדובר בפרוצדורה "רצינית" יותר. את תהיי מורדמת למשך כחצי שעה שבה יבצעו את השאיבה, אחרי ההתאוששות תשארי מספר שעות להשגחה בבית החולים עד שתשוחררי הביתה. כדאי מאוד לא להגיע לבד, זו לא סתם בדיקה- חשוב שבן הזוג/ אמא/ חברה טובה ילוו אותך ויתמכו בך לדעתי.
לגבי הנושא של כאבים- זה מאוד אינדיבידואלי- לי באופן אישי (וכך גם למספר חברות שלי שבתהליך) הכאבים היו ממש נסבלים ולא לקחתי בכלל משככי כאבים, אך יש בנות שיש להן יותר כאבים. בכל מקרה- זה דומה לכאבי מחזור מעט "קשים" יותר. לי אמרו שאפשר לקחת משכך כאבים רגיל אם יש בכך צורך (אקמול/ אופטלגין) אך כאמור אני לא השתמשתי בהם.
אחרי השאיבה חשוב לנוח מספר ימים בבית (עד ההחזרה) ולא לחזור לפעילות אינטנסיבית מדי.
מקווה שעזרתי,
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשככי כאבים בשאיבה ולאחריה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי22/08/2011היות ושאיבת ביציות נערכת ברוב המרכזים בהרדמה כללית, אין כמובן שום כאבים בזמן הפעולה. בהרבה מקומות נלקח משכך כאבים בנר לפני הפעולה על ידי המטופלת. לאחר הפעולה הכאבים קלים . במידה קיימים כאבי בטן חזקים אחרי הפעולה ניתן לקחת משככי כאבים עוד בחדר ההתאוששות. יש נשים החשות כאבים בבטן התחתונה יום יומיים לאחר הפעולה, אך זה לא הכלל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)