משככי כאבים בשאיבה ולאחריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משככי כאבים בשאיבה ולאחריה
    גילי
    21/08/2011

האם שאיבה מלווה בכאב? האם יש לקחת משככי כאבים לפני ו/או אחרי שאיבה?

האם עליי להערך באופן מיוחד לשאיבה או שפשוט להגיע כמו לבדיקה רגילה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמנם לא רופאה אבל אשמח לתרום מנסיון

נ.
    22/08/2011

שאיבה שונה מבדיקה רגילה מפני שמדובר בפרוצדורה "רצינית" יותר. את תהיי מורדמת למשך כחצי שעה שבה יבצעו את השאיבה, אחרי ההתאוששות תשארי מספר שעות להשגחה בבית החולים עד שתשוחררי הביתה. כדאי מאוד לא להגיע לבד, זו לא סתם בדיקה- חשוב שבן הזוג/ אמא/ חברה טובה ילוו אותך ויתמכו בך לדעתי.
    לגבי הנושא של כאבים- זה מאוד אינדיבידואלי- לי באופן אישי (וכך גם למספר חברות שלי שבתהליך) הכאבים היו ממש נסבלים ולא לקחתי בכלל משככי כאבים, אך יש בנות שיש להן יותר כאבים. בכל מקרה- זה דומה לכאבי מחזור מעט "קשים" יותר. לי אמרו שאפשר לקחת משכך כאבים רגיל אם יש בכך צורך (אקמול/ אופטלגין) אך כאמור אני לא השתמשתי בהם.

אחרי השאיבה חשוב לנוח מספר ימים בבית (עד ההחזרה) ולא לחזור לפעילות אינטנסיבית מדי.

מקווה שעזרתי,
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משככי כאבים בשאיבה ולאחריה - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    22/08/2011

היות ושאיבת ביציות נערכת ברוב המרכזים בהרדמה כללית, אין כמובן שום כאבים בזמן הפעולה. בהרבה מקומות נלקח משכך כאבים בנר לפני הפעולה על ידי המטופלת. לאחר הפעולה הכאבים קלים . במידה קיימים כאבי בטן חזקים אחרי הפעולה ניתן לקחת משככי כאבים עוד בחדר ההתאוששות. יש נשים החשות כאבים בבטן התחתונה יום יומיים לאחר הפעולה, אך זה לא הכלל.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו