אסטרופם ואנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ואנדומטרין
    דפנה
    22/08/2011

אני אחרי IVF שני , התחלתי היום שבוע חמישי ואני לפני אולטראסאונד ראשון . מאז ההחזרה אני לוקחת אסטרופם 1 מ"ג ואנדומטרין 3 פעמים ביום . בכללי אני בסדר אבל אני חווה עייפות נוראית במשך היום , הבטן מעט נפוחה ויש לי כאבי בטן בבטן התחתונה שבאים והולכים , דומים לכאבי מחזור - רק ברמה מוחלשת ויש לי יובש מעט בננרתיק . יכול להיות שזה בגלל האנדומטרין ששאריות ממנו נפלטות כל הזמן ? כאבי הבטן מעט מלחיצים כי אני מפחדת מהפלה וקבלת מחזור . האם זה נורמלי ? כמו כן ראיתי בעלון של האסטרופם שאסור לקחת אותו כשנכנסים להריון ! למרות שאני סומכת על הרופאים המקסימים שמטפלים לי - האם זה בסדר ? אציין שאין לי שום דימום נרתיקי או משהו כזה .

אודה לכם על תשובה !
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם ואנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם ואנדומטרין - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/08/2011

שלום
    קשה להשיב על שאלה כזאת בלי לבדוק את האישה. התלונות שאת מתארת שכיחות בתחילת הריון ובדרך כלל חסרות משמעות. אבל, אם הן בעוצמה חזקה הו יכולות להעיד על בעיה ויש בהחלט מקום לפנות לרופא לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו