רופאים יקרים, אשמח לתגובתכם!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רופאים יקרים, אשמח לתגובתכם!
    נ.
    23/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי IVF

נ.
    23/08/2011

שלום רב,

אני בהריון אחרי IVF שלישי. לפי החישוב שלי באמצע שבוע 5 (שאיבה ב-28/7, החזרה של שני עוברים ב-31/7).
    לפני שבוע (14/8)- בדיקת בטא -590.
    היום (21/8) עשיתי אולטרסאונד. נצפה שק הריון אחד אך עדיין ריק.
    בנוסף, מסתמן שאני בגירוי יתר יחסית גבוה (שחלות מוגדלות, יש הצטברות נוזל באגן) למרות שמרגישה ממש בסדר. במחלקה היום יותר דאגו לוודא את המצב שלי (שלחו לבדיקות וכד') ופחות התמקדו בהריון עצמו. כל הבדיקות שלי חזרו תקינות וכאמור אני מרגישה טוב.
    פתאום התמלאתי שוב חששות לגבי ההריון- האם אכן תקין בשבוע זה לראות שק ריק בלבד? האם לא צריך לראות כבר חלמון בתוכו? מתי מצופה לראות משהו בשק? מתי מצופה לשמוע דופק? (עלי לחזור לאולטרסאונד נוסף בעוד שבוע). האם יכול להיות שיש קשר לגירוי יתר שיש לי ובגללו ההריון יותר בסיכון? מה עלי לעשות לשם כך מלבד לנוח ולהרבות בשתייה?

אשמח להבהרות,
    תודה מראש,
    נ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון אחרי IVF - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/08/2011

גירוי יתר שחלתי אינו מסכן את ההריון.
    לכן יש להמשיך לעקוב אחר התפתחות ההריון, ובמקביל מעקב אחר עוצמת הגירוי השחלתי, שכן לפעמים יש צורך באישפוז. ההחלטה הינה בידי הרופאים המטפלים בך.
    יש לצפות כי ביום הביקורת, 28.8, יודגם דופק עוברי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו