הזרקות לאחר מתן גלולות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרקות לאחר מתן גלולות
    אתי
    23/08/2011

לפני טיפול הפריה,פוליציסטית,בת 34 ללא הריונות קודמים,ווסת אחרונה 10/8,נתבקשתי ע"י היחידה בהוראת הרופא ליטול גלולות לתזמון הווסת הבאה (עבור תחילת הטפול)עד לתאריך 25/8,בהוראת הרופא החל מהתאריך 28/8 ולמשך 5 ימים עליי להזריק gonal-f במינון של 187.5 ולאחר מכן להגיע לבדיקות דם ואולטרסאונד לבחינת המשך טיפול.

שאלותיי:
    1.מעולם לא הפסקתי ליטול גלולת מבלי לסיים את החפיסה,האם בהכרח אקבל לאחר מספר ימים עם הפסקת הגלולות?
    2.אני אמורה להתחיל להזריק 3 ימים לאחר הפסקת הגלולות,הניסיון מלמד אותי מנטילת גלולות בעבר שאני מקבלת כעבור 4 ימים עם הפסקת הגלולות,האם זה בסדר להתחיל להזריק גם ללר תחילת דימום ווסתי?

לתגובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקות לאחר מתן גלולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקות לאחר מתן גלולות - תגובה

פרופ' שחר קול
    23/08/2011

1. סביר שכן.
    2. מוקדם מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,שאלה נוספת....

אתי
    23/08/2011

לצערי אלה ההוראות שקיבלתי ואין לי את מי לשאול או להתייעץ (היחידה יצאה לפגרת קיץ לשבוע) וככל הנראה אצטרך למלא אחר הוראות אלה אך יש לי שאלה נוספת...מהם הקריטריונים לקביעת מינון זריקת הגונל? האם המינון שנקבע לי (187.5 למשך 5 ימים) הינו מינון מקובל ומתבקש,להזכיר אני פוליציסטית?????

לתגובתכם אודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו