איחור במחזור דימום והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור דימום והריון
    LI
    27/08/2011

שלום
    המחזור שלי כבר מאחר כ8-9 ימים ביצעתי לפני כ4 ימים בדיקת הריון שהראתה חיובית.אבל היה קו חלש . לאחר כיומיים היו הפרשות חומות ולמחרת דימום קל בניגוב עמוק ויצא מין קריש דם קטן.ומאז כלום..עשיתי שוב בדיקה ווהיא יצאה שלילית (זרקתי לפח אחרי 2 דקות בערך)והמחזור עדיין לא הגיע..ואני מרגישה את תופעות שהיו לי בהרינות הקודמים (2 במס')

מה יכול להצביע דימום קל שנפסק אחרי יום? ולמה בעצם בדיקה אחת יצאה חיובית ואח"כ שלילית? האם יש סיכוי שעדיין יש הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו על השאלה שלי?

LI
    27/08/2011

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי בדיקת דם הריון

אתי
    27/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי אבל עד אז...אשמח לתשובה מרופא

LI
    27/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור דימום והריון - תגובה

ד''ר דוד ישי
    29/08/2011

שלום
    צודקת הגברת שהציעה לך לעשות בדיקת דם להריון. עם בדיקת הדם יהיה הרבה יותר ברור מה קורה.
    לפעמים יש הריון אבל הוא נספג בשלב מוקדם מאוד מה שנקרא הריון כימי. זה יכול להסביר את התוצאה החיובית שהפכה שלילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו